Bramming Plast-Industri A/S søger CSO

Bramming Plast-Industri logo

Rollen som CSO i Bramming Plast-Industri A/S giver en spændende mulighed for at blive en del af en dansk virksomhed med en rig historie og en transformativ rejse, der skifter fra en produktcentreret tilgang til en løsningsdrevet model.

Del:

Du vil få en central rolle i at forme virksomhedens salgsbane. Med reference til den administrerende direktør og i samarbejde med den øverste ledelse vil du udarbejde og implementere en dynamisk salgsstrategi. Denne rolle kræver ikke kun udførelsen af denne strategi, men også den omhyggelige planlægning og ledelse af alle salgsinitiativer.

At lede vejen

En væsentlig del af dit ansvar vil være ledelse og udvikling af salgsorganisationen. Dette omfatter vejledning af salgsrepræsentanter, udvikling af Key Account Managers på næste niveau og at løfte vores marketingområdes rolle til et endnu højere strategisk niveau.

Du vil have direkte opsyn med de globale salgsaktiviteter. Dette omfatter det globale salgsteam, som består af seks eksterne sælgere/Key Account Managers, syv medlemmer af kundeserviceafdelingen og én i marketing, som har spillet og stadig spiller en vigtig rolle i BPI’s digitale rejse.

Med hensyn til nøgleopgaver vil du være medvirkende til at styrke salgsteamet. Med etablerede processer og strukturer lægges der nu vægt på at forstærke salget. Du vil gå foran med et godt eksempel inden for salg og yde urokkelig støtte til de digitale marketingaktiviteter.

Stærke ambitioner og vedholdenhed i forhold til at drive vækst og opnå resultater

Du har stærk ekspertise inden for salgsledelse, strategisk salgsplanlægning og håndtering af lange og komplicerede salgsprocesser. Du har erfaring med internationalt salg af komplekse løsninger, herunder rådgivning, teknisk salg og har en solid forståelse for projekter. Hvis du har erfaring fra et af BPI’s fire vækstsegmenter, vil det være en stor fordel: HVAC, DWG (Døre, Vinduer, Porte), Wind og Bedding. Virksomheden forventer, at du har enten en kommerciel eller teknisk uddannelse på minimum bachelorniveau. En teknisk baggrund vil være en fordel, men er ikke et krav. Desuden taler og skriver du både dansk og engelsk på et professionelt niveau.

Grundlagt som en familieejet virksomhed, senere forskellige kapitalfondsejerskaber og nu industrielt gruppeejerskab har BPI gennemgået en professionalisering og strømlining for at kunne frigøre det fulde potentiale. BPI har positioneret sig solidt som brancheleder i den grønne omstilling og demonstrerer et urokkeligt engagement i at bryde forbindelsen til fossile brændstoffer.

Ansøgning

Søg stillingen her.