Plus Pack søger Strategic Purchase Manager

Plus Pack - jobopslag

På fabrikkerne i Odense og Belgien beskæftiges i alt 220 medarbejdere, og som et væsentligt bidrag til Plus Packs fortsatte udvikling søges en Strategic Purchase Manager med fokus på strategisk indkøb og udvikling af leverandører til hovedkontoret i Odense.

Del:

Som Strategic Purchase Manager får du et bredt samarbejde både internt i organisationen og eksternt ud mod leverandører, og du vil komme til at spille en vigtig rolle i Plus Pack’s konstante fokus på bæredygtighedsagendaen ifm. ind- og udfasning af råmaterialer og sammen med de øvrige afdelinger bidrage til NPI-processen.

Det bliver din opgave at sikre bedst mulige rammeaftaler på råmaterialer og forbrugsvarer, og herunder at datagrundlag er opdateret i systemerne.

Både i det løbende strategisk/taktiske arbejde med leverandører, men også i forbindelse med projektrelaterede indsatser i det tværgående samarbejde ud i organisationen, arbejder du naturligt med at opretholde et højt niveau af kommunikation og samarbejde i hele forsyningskæden, og du ved at tillidsfulde relationer og partnerskaber er værdifulde for den fremtidige succes.

Baggrunden for din succes er en struktureret og målrettet arbejdsform, hvor du, gennem analytisk sans, kommerciel forståelse og resultatorientering, har en naturlig interesse i at identificere, udvikle og vedligeholde strategiske leverandørpartnerskaber.

Om dig

Du er en erfaren strategisk indkøber, Category Manager eller tilsvarende og vil skulle udfylde rollen som strategisk indkøber og herunder sikre, at aftalegrundlag, priser, service-level og kvalitetsniveau til enhver tid er de mest optimale. Claim-håndtering mod større leverandører vil også være en del af dit ansvarsområde.

Du er analytisk skarp, en effektiv forhandler og god til at gennemskue komplekse processer og sammenhænge, således at du kan skabe de bedste forudsætninger for at komme fra strategi til handling og dermed sikre det bedste leverandørsetup for Plus Pack.

Du er vant til at arbejde selvstændigt og struktureret med strategisk indkøb og trives i en organisation, hvor der sættes ambitiøse mål og der hver dag arbejdes på at gøre tingene endnu bedre.

Du får en vigtig rolle i at sikre, at dit ansvarsområde understøtter den strategiske retning for Plus Pack’s fremadrettede udvikling og du har den nødvendige autoritet og mod til at gå forrest, men er også i stand til at lytte og inddrage i processen.

Plus Pack vægter især:

  • Flere års erfaring med strategisk indkøb alternativt category management med en teoretisk baggrund inden for indkøb/sourcing, der understøtter din praktiske erfaring.
  • Erfaring fra lignende rolle i virksomhed inden for fremstillingsindustrien.
  • At du har erfaring med og forstår vigtigheden af at arbejde med langvarige og relationsbaserede leverandøraftaler.
  • At du værdsætter at have og skabe kontakt og godt miljø omkring dig, i afdelingen og den øvrige organisation.
  • Gode analytiske evner og forretningsforståelse med lyst og evner til at sætte dig ind i komplekse produktionsprocesser.
  • At du er vant til at arbejde struktureret og systematisk med at identificere nye muligheder og udvikle den eksisterende leverandørbase.
  • Ubesværet i kommunikation og samarbejde på tværs i organisationen.
  • Gerne kendskab til Movex M3/H5 ERP-system.
  • Dansk og engelsk i skrift og tale.

Plus Pack tilbyder et spændende og meget selvstændigt job, hvor der for den rette er stor mulighed for personlig og faglig udvikling.

Arbejdsstedet vil være på hovedkontoret i Odense, og der må forventes rejseaktivitet til leverandører i udlandet.

Ansøgning

Lyder dette som jobbet for dig, ser virksomheden frem til at modtage din ansøgning og CV.

Du ansøger ved at klikke her.

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte partner, Bjørn Steen Lauritsen på tlf. nr. 72 10 00 30.

Ansøgningsfrist: Snarest muligt.