Zebicon søger kvalitetsbevidst tekniker til højteknologisk 3D-målevirksomhed

Zebicon - job

Vil du forene dine evner som kvalitetsbevidst tekniker med godt samarbejde og gode kollegaer? Bliv en del af Team Zebicon.

Del:

Zebicon a/s i Billund har travlt, og derfor søger virksomheden en kvalitetsbevidst tekniker til sin tekniske afdeling. Zebicon leverer 3D-målesystemer og serviceydelser inden for 3D-scanning og opmåling.

Din kerneopgave består i at arbejde med 3D-målesystemer, foretage 3D-scanning og opmåling af tekniske emner samt efterfølgende analyse og rapportering. Zebicon arbejder med både små og store, danske virksomheder inden for blandt andet plast-, medico- og vindindustrien. Sammen med kunderne finder virksomheden løsninger og er med, indtil løsningen virker.

Er du Zebicons nye kollega?

Du bliver del af et stærkt team i virksomhedens tekniske afdeling, der udfører opmåling og kvalitetskontrol for Danmarks førende industrivirksomheder. I teamet lægges der vægt på, at du kan sætte flueben ved følgende fire karaktertræk.

  1. Du har et godt teknisk hoved. Du elsker at fordybe dig i tekniske problemstillinger og er god til at finde løsninger på et operationelt niveau. Virksomheden har høje forventninger til de resultater, I skal skabe sammen. Derfor forestiller virksomheden sig, at du er nysgerrig, har sans for detaljen og kan arbejde selvstændigt. Du kan med fordel have en baggrund som ingeniør, produktionsteknolog, teknisk designer, industritekniker eller måletekniker.
  2. Du har sans for kvalitet. Hos Zebicon leveres målerapporter, der er med til at godkende og kvalitetsstemple kunders produkter. Derfor skal der være fuldstændigt styr på kvaliteten, når noget bliver sendt ud af huset. Du er omhyggelig i dit arbejde, og måske har du tidligere arbejdet i en kvalitetsafdeling eller i tæt samarbejde med en.
  3. Du er klar ved måleudstyret – også i marken. Du kan godt lide at udforske ny teknologi og betjene high-end-udstyr. Zebicon har en avanceret maskinpark, der skal køre hver dag for at levere scanning og opmåling til virksomhedens kunder. Du står klar ved startknappen, både i huset og på længerevarende opgaver, hos kunderne. Zebicon sætter pris på fleksibilitet – og virksomheden giver også igen den anden vej.
  4. Du kan tale med alle. Du arbejder sammen med både kunder og kollegaer, når du løser dine opgaver. Derfor er det vigtigt, at du har god forståelse for andre mennesker og kan kommunikere på flere niveauer. Du er klar på at lave kundedemonstrationer i tæt samarbejde med virksomhedens tekniske sælgere.

Derudover forestiller virksomheden sig, at du har:

  • Rutine i tegningslæsning og har arbejdet med 3D CAD-software
  • Stor interesse for at lære om Zebicons software og teknologi
  • Kendskab til måleteknik

I Zebicon sættes der en ære i at give dig, som ny medarbejder, en omfattende oplæring. Derfor er det vigtigt for virksomheden, at du er mere end klar til at dygtiggøre dig, er nysgerrig på virksomheden og dens teknologi samt, at du tager ansvar.

Du bliver del af et teknisk team med højt ambitionsniveau

Du er en ambitiøs tekniker, der bidrager til, at virksomheden når det høje niveau, som hele tiden efterstræbes. Det gælder især serviceopgaver, som du selv tager ansvar for at gennemføre og aflevere til tiden. Eksempler på konkrete opgaver kunne være:

  • 3D-opmåling. Du udfører 3D-opmåling med de nyeste teknologier, af små og store emner, i og uden for huset. Du er klar til at arbejde med både manuelle og automatiserede processer.
  • Inspektion og rapportering. Du kan overskue kundeemner og -tegninger og systematisk og grundigt udarbejde en komplet målerapport. Du håndterer dialogen med kunder ved spørgsmål relateret til dine opgaver.
  • Præsentation og formidling. Du deltager ved messer og interne åbent hus-arrangementer, hvor du stolt præsenterer virksomhedens 3D-teknologier og demonstrerer, hvordan udstyr og software fungerer.

Hos Zebicon får du høj faglighed, stor selvstændighed og bliver en del af en højteknologisk virksomhed

Zebicon tilbyder dig et højt fagligt niveau, selvstændige og meget afvekslende arbejdsopgaver, udfordringer med praktisk problemløsning, en højteknologisk værktøjskasse og en god, fast løn. Desuden et stærkt fællesskab i en lille virksomhed med humoristisk og uhøjtidelig stemning.

Du kommer ind i en nyoprettet stilling som kvalitets- og måletekniker i Zebicon a/s, Hedegårdsvej 11, 7190 Billund. Arbejdstiden er 37 timer pr. uge i fleksibel arbejdstid. Start snarest muligt.

Er du interesseret? Søg uanset om du er i gang med arbejde eller er mellem jobs.

Evt. mulighed for løntilskud kan blive taget med i betragtningen.

Vil du være en del af teamet?

Tænker du, at dette job er det rigtige for dig og du ser et godt match? Så ansøg senest 31. maj 2023 via Jobindex.

Du er også velkommen til at kontakte Jeppe Hebsgaard Laursen på 41 96 49 55, hvis du har spørgsmål til jobbet.

Virksomheden glæder sig til at høre fra dig.