Wiba Tech søger salgskonsulent

Wiba Tech har i mere end 25 år leveret produktionsudstyr og service til plastbranchen. Som den danske forhandler af Wittmann Battenfeld, er Wiba Tech totalleverandør af sprøjtestøbemaskiner, robotter og periferiudstyr i teknisk topkvalitet med den nyeste teknologi. Virksomheden beskæftiger 10 engagerede medarbejdere inden for teknisk salg og service.

Del:

Wiba Tech søger en ny medarbejder med “sælger-gen” til salg af virksomhedens maskiner, robotter og andet teknisk udstyr inden for plastfremstilling.
Med udgangspunkt fra din bopæl vest for Storebælt skal du fortrinsvis betjene Wiba Techs kunder i Jylland og på Fyn, men på udvalgte produkter kan det blive relevant at du dækker hele landet.

Virksomheden forventer at du, fra tidligere job, har erfaring med personlig kundekontakt, gerne opsøgende salg, og at du har teknisk flair. Kendskab til plastbranchen vil være en fordel. Som et minimum har du et godt kendskab til engelsk.

Du er en ansvarsbevidst “selvstarter” med et vindende væsen, og du kommer til at være en del af virksomhedens gode team med positive og engagerede arbejdskolleger i et godt arbejdsmiljø. Du vil få en god indsigt i produktprogrammet gennem dine kolleger og kurser hos leverandørerne. Med jobbet følger bil, telefon og internet.

Ansøgning

Hvis du er interesseret i stillingen, bedes du sende en kort motiveret ansøgning.

Ansøg via e-mail: job@wibatech.dk

Wiba Tech ApS
Kratbjerg 202
DK-3480 Fredensborg
Tel.: +45 4846 6500
Kontaktperson: Jesper Skaarup