VINK PLAST søger industriteknikerlærling

Vink Plast Aps logo

Vink Plast er en del af verdens største netværk af plastleverandører med adgang til et bredt sortiment af plast. Kundekredsen omfatter bygge-, skilte & reklame-, og industri. Virksomheden i Randers har over 50 års erfaring og er specialister i at fremstille kundetilpassede løsninger. Vink Plast har moderne maskiner og arbejder også med Robotteknologi.

Del:

Har du lyst til at indgå i et team, hvor driftsoptimering, programmering, opstilling af maskiner og effektiv produktion vil være i højsædet, så er det dig, virksomheden søger.

Som industritekniker består arbejdet af indstilling, programmering og betjening af computerstyrede maskiner som producerer emner til deres kunder.

Hvad drejer jobbet sig om?

Uddannelsen varer 4 år og starter med et grundforløb på en teknisk skole. Den efterfølgende praktiktid i virksomheden suppleres med 4 skoleophold, hvor du lærer den teoretiske side af faget, som du efterfølgende afprøver i virksomheden.

Hvad skal der til for at ansøge?

Vink Plasts forventninger til dig som lærling er, at du har folkeskolens 9./10. klasses afgangsprøve og er tilmeldt, i gang med eller har afsluttet erhvervsuddannelsens Grundforløb 2, og at du har en naturlig vilje og lyst til at lære og udvikle dig. Ansvarlighed er en vigtig del af arbejdet på Vink Plast, og virksomheden forventer derfor, at du vil tage ansvar for og være med til at præge de opgaver, du bliver stillet over for. Det kræver, at du lægger energi i din uddannelse hos Vink Plast.

Til gengæld er du sikret masser af opgaver og nogle brede rammer, hvor du kan prøve dine talenter af og få en spændende hverdag. Virksomheden forventer desuden, at du er en engageret og initiativrig person, som kan lide at samarbejde med andre. Det er vigtigt, at du evner at arbejde selvstændigt og har lyst til at arbejde i en moderne virksomhed. Du kommer til at arbejde med de sidste, nye teknologier, så du skal være forberedt på nye udfordringer.

Virksomheden forventer, som minimum, at du vedhæfter følgende: din ansøgning, dit C.V., karakterblade og udtalelser.

Du vil under din uddannelse arbejde på tre holds skift, dog hovedsageligt dagtur.

Virksomheden tilbyder

En spændende stilling i en virksomhed i vækst og udvikling. Du får en bred kontaktflade, spændende arbejdsopgaver i en dynamisk virksomhed, der er præget af en fri omgangstone og godt humør.

Tiltrædelse: 1. august 2023

Ansøgning og kontakt

Skriftlig ansøgning samt CV og relevante papirer sendes på mail til rekruttering@vink.dk.
Har du spørgsmål vedr. stillingen, er du velkommen til at kontakte Produktionschef Jesper Klok Stordal på tlf. 2080 8814