AVK Plast A/S søger værkstøjsmager

AVK Plast A/S søger en værktøjsmager med erfaring inden for værktøjsmagerfaget. Alternativt er du uddannet industritekniker/ maskinarbejder med relevant erfaring. Du skal kunne arbejde både selvstændigt og i teams.

Del:

AVK Plast A/S vokser og søger derfor en dygtig og erfaren kollega til at indgå i et team af dedikerede værktøjsmagere på virksomhedens formværksted. Jobbet består i at fremstille nye værktøjer til sprøjtestøbning af plastemner i både varierende størrelse og kompleksitet samt vedligeholdelse og reparationer af de eksisterende værktøjer. Arbejdet foregår i tæt samarbejde med projektafdelingen og produktionen.

Arbejdsopgaverne vil primært være:

  • Fremstilling af nye værktøjer samt værktøjsændringer
  • Fremstilling af reservedele
  • Vedligeholdelse/indsatsskift/reparationer/skruestiksarbejde
  • Fejlfinding samt optimeringer

Kvalifikationer:

  • 3-5 års erfaring som værktøjsmager
  • Erfaring med CNC fræsning på 3-akset og gerne 5-akset bearbejdningsanlæg
  • Drejning
  • Gerne kendskab til elektrodefremstilling og sænkgnist
  • Erfaring med skruestiksarbejde

Virksomheden tilbyder:

Du vil blive en del af en spændende virksomhed i vækst, hvor der er fokus på samarbejde og sammenhold. Stemningen er uformel, og virksomheden går op i løbende at opkvalificere og udvikle sine medarbejdere.

Arbejdstid er 37 timer/uge. Løn efter kvalifikationer.

Om virksomheden

AVK Plast A/S er en af Nordeuropas førende plastvirksomheder kendetegnet ved høj kvalitet, innovation, højteknologiske løsninger, bæredygtighed og høj kundeservice.

Virksomheden råder over en stor og moderne maskinpark med lukketryk fra 35-2700 T og kan dermed levere komplette løsninger til kunderne uanset, om det er små eller store emner, der efterspørges. AVK Plast A/S har eget form-værksted med moderne CNC maskiner, så virksomhedens selv kan fremstille egne værktøjer hurtigt og konkurrencedygtigt.

AVK Plast A/S tilbyder emne- og værktøjsdesign samt flowsimulering og råder også over en hightech Zeiss 3D-scanner til brug ifm. produktudvikling samt løbende kvalitetskontrol. Virksomhedens mangeårige erfaring med plast, sprøjtestøbning samt produktudvikling bevirker, at virksomheden ofte deltager og udfører innovation for kunderne.

AVK Plast A/S indgår i den familieejede AVK-koncern, der har 4800 ansatte, omsætter for 7,5 mia kr og har over 120 operative selskaber i over 80 lande.

Se mere på www.avkplast.dk.

For yderligere information kan du kontakte Henrik Svendsen, Toolshop Manager på tlf. 76882633.
Har denne stilling fanget din interesse, så tøv ikke med at sende en ansøgning og CV til info@avkplast.dk