RC Plast søger projektleder med baggrund som maskinmester eller maskiningeniør

RC Plast

Søg stillingen som projektleder i Varde hos RC Plast, hvis du er ansvarsbevidst, kreativ og resultatorienteret. Dine arbejdsområder indebærer bl.a. identificering af forbedringsområder samt ansvar for projektledelse og -deltagelse.

Del:

Som projektleder bliver du en del af organisationens tekniske team, hvor du definerer og gennemfører små og store projekter, som understøtter en kontinuerlig udbygning og optimering af produktionsanlægget samt driver den fortsatte reduktion af energiforbruget.

Du vil opleve en hverdag med en fin vekselvirkning og synergi imellem projektdesign, planlægning og praktisk udførelse.

I stillingen vil du blive udfordret på kendskab til samspil mellem produktionsteknik, energi og automatisering samt implementering af løsninger og procesoptimering. Enten som projektleder i forhold til opgavens forskellige interessenter eller som projektdeltager på forskellige trin i et projekts levetid.

Dine arbejds- og ansvarsområder vil omfatte:

 • identificering af forbedringsområder
 • projektdesign, projektledelse og projektdeltagelse
 • specificering af krav til udstyr m.m.
 • teknisk kontraktforhandling ved indkøb relateret til projekter
 • montage og supervision af eksterne håndværkere
 • sikre besparelser på energiomkostninger
 • træne og motivere procesoperatører i energirigtig drift
 • bringe ejerskabet for energiforbrug ud i organisationen.

Virksomheden forventer, at du:

 • har drive, overblik og tager ansvar for dine opgaver
 • har gode samarbejdsevner
 • er fleksibel og pragmatisk
 • er resultatorienteret, kreativ og vedholdende
 • kan arbejde selvstændigt.
 • RC Plast ønsker, at du har en relevant teknisk uddannelse f.eks. som maskinmester eller maskiningeniør i kombination med en faglig uddannelse som smed eller mekaniker. Har du en teoretisk baggrund som maskintekniker eller produktionsteknolog, i kombination med erfaring fra en lignende stilling, hører vi også gerne fra dig.

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en lignende projektorienteret stilling i en produktionsvirksomhed.

Arbejdssted er i Varde.

Dine muligheder

Du bliver en del af en spændende udvikling med fokus på vækst og nye muligheder inden for genbrug af plast. RC Plast vil sætte nye standarder for høj kvalitet af genbrugsplast, og du skal hjælpe virksomheden med at nå sine mål.

Du tilbydes en udfordrende stilling med alsidige opgaver i en virksomhed, som har igangsat en spændende rejse baseret på internationalt udsyn og bæredygtighed. Du vil gennem en engageret indsats få mulighed for at præge din egen såvel som virksomhedens udvikling.

Ansøgning

Ansøgningsfristen er hurtigst muligt.

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade dit CV og eventuel ansøgning via dette link.