Mange indstillinger til Plastprisen 2023

Plastprisen 2024 uddeles på Plastdagen den 30. maj i Industriens Hus.

Fredag d. 24. marts var sidste frist for at indstille potentielle modtagere til Plastprisen 2023. Plastindustrien har i år modtaget mange forskellige indstillinger fra hele branchen. Plastprisen 2023 uddeles på Plastdagen d. 25. maj. Tilmeld dig her.

Del:

Siden d. 2. februar har det været muligt at indstille kandidater til årets plastpris. Frem til fristen d. 24. marts har Plastindustrien modtaget et tocifret antal indstillinger fra mange forskellige dele af branchen. Der er således blevet indstillet både større og mindre virksomheder, uddannelsesrepræsentanter samt eksterne personer.

Foruden æren og anerkendelse fra branchen modtager vinderen af Plastprisen 2023 en statuette af kunstneren Markan Christensen og en check på 50.000 kroner.

Populær pris

Det kan mærkes, at Plastprisen med årene er blevet mere populær. Det fortæller Plastindustriens kommunikationschef, Martin Skajaa Wøldike.

– Vi kan allerede nu se, at det er et meget stærkt felt i år og der skal derfor også lyde en stor tak til alle, der har indsendt indstillinger til prisen. Juryen kommer nu på en vigtig opgave og jeg er derfor også meget spændt på, hvem der i sidste ende modtager årets Plastpris, siger han.

Alle indstillingerne vil nu blive gennemgået af Plastprisens jury, der herefter vil udpege de nominerede til prisen. Juryen til Plastprisen 2023 består af Sine Beuse Fauerby, politisk chefkonsulent i IDA, Linea Søgaard-Lidell, medlem af Folketinget for Venstre og Peter Trillingsgaard, direktør i DI Produktion.

Vinderen af Plastprisen 2022: Quantafuel.

Medlemmerne stemmer

Når de nominerede er offentliggjort i slutningen af april, kan alle medlemmer af Plastindustrien stemme på den kandidat, de mener, har gjort sig fortjent til prisen.

Den endelige vinder af Plastprisen 2023 afsløres på Plastdagen 2023 d. 25. maj.

Husk at tilmelde dig arrangementet inden d. 21. april og få rabat. Du kan tilmelde dig her.