Digitaliseringsminister Marie Bjerre deltager på Plastdagen 2023

Marie_Bjerre_0189

Digitaliseringsminister og minister for ligestilling, Marie Bjerre (V) er netop bekræftet som taler på årets Plastdag.

Del:

Når Plastindustrien d. 25. maj slår dørene op til Plastdagen 2023, vil programmet byde på en lang række spændende oplægsholdere med relation til plastens verden.

Digitaliseringsminister og minister for ligestilling, Marie Bjerre gæster også Plastdagen 2023 som taler. I sin tale vil ministeren komme ind på regeringens ambitioner på det digitale område i relation til den grønne omstilling.

– Vi er utrolig stolte af, at Marie Bjerre har sagt ja til at medvirke på Plastdagen 2023. Digitalisering er et af de helt store fokusområder og en væsentlig forudsætning for den grønne omstilling. Området har derfor stor betydning for vores medlemsvirksomheder, siger Plastindustriens adm. direktør, Thomas Drustrup.

Marie Bjerre blev ved regeringsdannelsen sidste år udpeget til Danmarks første digitaliseringsminister. Før hun blev minister, har hun desuden været klimaordfører og bæredygtigheds- og verdensmålsordfører.

Adm. direktør Thomas Drustrup siger:

– Mange virksomheder ser den grønne omstilling som en stor vækstmulighed, og det resulterer i mange, nye, innovative løsninger. Men den grønne omstilling kræver imidlertid også, at virksomheder i højere grad indberetter deres data, blandt andet for at kunne sikre sporbarhed af materialer i værdigkæden. Og dét stiller store krav til virksomhedernes digitale indberetninger. Derfor er vi meget glade for, at Danmarks første digitaliseringsminister har mulighed for at deltage på Plastdagen 2023 og forhåbentligt fortælle om regeringens planer på området.

Du kan tilmelde dig Plastdagen 2023 her.