Sæt kryds i kalenderen til Plastdagen 2023

Traditionen tro afholder Plastindustrien en årlig konference for hele branchen. Plastdagen 2023 afvikles i år d. 25. maj under overskriften: Energi og klima: Udfordringer eller muligheder?

Del:

Det seneste år har energikrisen haft konsekvenser for hele vores samfund. Ikke alene har den udfordret vores traditionelle forbrugsmønstre, men den har også givet anledning til nye og innovative løsninger. Mange virksomheder er blevet tvunget til at tænke i nye baner og fokusere endnu mere på energioptimering og bæredygtighed. Plastindustrien er en af de brancher, der har oplevet dette fokus på energieffektivitet.

Når Plastindustrien inviterer til Plastdagen 2023 d. 25. maj sker det derfor under overskriften: Energi og klima: Udfordringer eller muligheder?

Igen i år vil programmet bestå af oplæg fra en lang række relevante personer med kendskab til branchen.

Der arbejdes på programmet
Plastdagen 2023 sætter fokus på de udfordringer, som energi og klima udgør for industrien, men også på de muligheder, den nye situation indebærer.

Thomas Drustrup, adm. direktør i Plastindustrien siger:

– Vi glæder os meget til at byde alle deltagere velkommen til Plastdagen 2023. I Plastindustrien ønsker vi at sætte fokus på de gode og lærerige erfaringer med energi og klima, som foreningens medlemmer har gjort i årets løb og vi er netop i disse dage i færd med at sammensætte et program for dagen, der forhåbentlig er både udfordrende, lærerigt og underholdende.

 

Billeder fra Plastdagen 2022