Plastmontøren melder sig under fanerne som hovedsponsor af Plastic Pavilion

En del af Plastmontørens team, fra venstre: Mathias, Dorte, Kai, Bill, Benny og Martin. Foto: Plastmontøren

Plastmontøren støtter Plastic Pavilion med et betydeligt sponsorat. Som hovedsponsor skal virksomheden hjælpe med at bygge, opbevare, opsætte og nedtage pavillonen, der skal stå på Gammel Strand i sommeren 2023.

Del:

Plastmontøren bliver endnu en hovedsponsor af Plastindustriens projekt Plastic Pavilion. Virksomheden laver alt inden for plastsvejsning og plastmontage, og sponsoratet indebærer at stille ekspertise, rådgivning og praktisk hjælp til rådighed i hele byggeprocessen – fra konstruktion til opsætning og nedtagning af pavillonen.

– Vi er meget glade for og stolte af at have Benny og hans team med om bord. De har rigtig meget erfaring i praktisk plastbyggeri, som bliver værdifuldt, når vi skal til at i gang, siger Rasmus Grusgaard, seniorkonsulent i Plastindustrien.

Med sponsoratet støtter Plastmontøren op om projektets overordnede sigte: At fortælle og vise byggeriprofessionelle, arkitekter, designere såvel som den brede offentlighed, at plast er et centralt materiale i fremtidens bæredygtige byggeri.

Benny Walsøe Pedersen, ejer af Plastmontøren fortæller:

– Det er vigtigt, at vi får fortalt, at plast kan bidrage til at reducere klimaaftrykket i byggeriet, men det er en svær opgave at løfte for os som en lille virksomhed oven i den daglige drift. Som sponsor har vi mulighed for at støtte op om opgaven på en effektiv måde. Samtidigt giver samarbejdet med denne spændende opgave en masse udveksling af erfaringer og idéer med ligesindede kollegaer, der brænder for at gøre en forskel for fremtidens grønne byggeri.

Ekspert i plastmontering

Grunden til Plastmontøren blev lagt i 1960’erne af Poul Walsøe Pedersen, som arbejdede med alt inden for plastbearbejdning og plastsvejsning. Pouls erfaringer og viden er gået videre i arv til 2. generation, nemlig sønnen Benny Walsøe Pedersen. I 2015 stiftede han Walsøe Plast Montage, som i dag har virksomhedsnavnet Plastmontøren.

Plastmontøren håndterer forskellige opgaver i alle størrelsesordener, hvor montage af plast på en række af de mange byggepladser er kernen.

For nylig åbnede Plastmontage et værksted i Brøndby, som giver mulighed for at udvikle specielle løsninger i tillæg til de mange opgaver ude på pladserne.

I de seneste år har Plastmontøren fokuseret på at bidrage til den grønne dagsorden og skabe en grønnere profil for forretningen. Det har medført, at virksomheden har deltaget i flere workshops, og projekter, bl.a. Bæredygtig Bundlinje 2.0.