Plastindustrien deltager på LOOP Forum 2023

Den 26.– 27. april 2023 danner Lokomotivværkstedet i København igen rammerne om Nordens førende event for affald, ressourcer og cirkulær økonomi. Plastindustriens miljøpolitiske chef deltager i et panel om genanvendelse.

Del:

Plastindustrien deltager for andet år i træk på LOOP Forum.

LOOP er et forum, der samler eksperter, virksomheder, myndigheder og startups til en to-dags messe. LOOP-forum blev afviklet i København for første gang i 2022.

Nu gentager arrangørerne successen med LOOP Forum 2023, der afholdes i Lokomotivværksteder under titlen Waste elimination and resource circulation. 

Arrangementet sætter affald, ressourceanvendelse og cirkulær økonomi på dagsordenen – med henblik på at samle alle væsentlige aktører på området.

Vil fremme cirkulære løsninger

LOOP understøtter danske styrkepositioner – innovation, design og bæredygtighed – og bringer løsninger, innovative forretningsmodeller og cirkulære værdikæder frem i lyset, med målet om at reducere mængden af affald og udnytte ressourcerne bedre.

På tværs af industrier og lande forbinder LOOP Forum virksomheder, startups, investorer, beslutningstagere, offentlige myndigheder, universiteter og brancheforeninger i arbejdet med at fremme cirkulære løsninger og dele viden.

På tværs af brancher

På LOOP kan din virksomhed promovere løsninger inden for affald, ressourcer og cirkulær økonomi – teknologier, innovative forretningsmodeller og cirkulære værdikæder, der gentænker produktion med et minimum af affald samt måden, hvorpå vi indsamler, behandler og udnytter affald og ressourcer.

De besøgende på LOOP kommer fra affalds- og ressourceindustrien, genvindingsvirksomheder, forbrænding & forsyning, offentlige myndigheder, fremstillings- og produktionsvirksomheder indenfor life science, fødevarer, bygge & anlæg, mode & tekstil samt detail, servicebranchen, rådgivning & finansiering, boligselskaber mv.

Plastindustrien er partner

Plastindustrien er igen i år partner til messen.

I løbet af de to dage, messen varer, vil forskellige workshops, oplægsholdere og debattører sætte fokus på nye løsninger, produktdesign og metoder til at fremme cirkulær økonomi.

I alt byder programmet på mere end 200 talere. Heriblandt miljøpolitisk chef i Plastindustrien, Christina Busk, der deltager i panelet om genanvendelse af plast d. 26. april.

LOOP Forum vil i løbet den kommende tid afsløre det fulde program for messen.

Læs mere om LOOP på www.loopforum.dk