Danske plastvirksomheder vil hjælpe med at genopbygge Ukraine

Flere danske plastvirksomheder var med, da konferencen ReBuild Ukraine blev afholdt i Warzawa d. 15.-16. februar. Plastindustriens adm. direktør, Thomas Drustrup, opfordrer virksomheder til at melde sig.

Del:

Da konferencen ReBuild Ukraine fandt sted i Warzawa i denne uge var flere danske plastvirksomheder også på plads. I alt 30 danske virksomheder deltog på konferencen, der handlede om genopbygningen af Ukraine. Fra plastbranchen deltog Logstor, Grundfos, Vestas og Velux.

I Plastindustrien glæder det adm. direktør, Thomas Drustrup, at danske virksomheder træder til og hjælper.

– Jeg synes, det er et stærkt signal at sende fra industriens virksomheder, at man bakker op om genetableringen at et samfund. Og det gør mig naturligvis stolt at se, at også plastbranchen er så stærkt repræsenteret.

Plastindustriens adm. direktør, Thomas Drustrup

Hører gerne fra flere medlemmer
Ifølge Thomas Drustrup er der brug for al den hjælp, Ukraine kan få. Han opfordrer derfor andre virksomheder til at kontakte Plastindustrien, hvis de ønsker at byde ind med assistance.

– Vi bliver ofte spurgt om vores virksomheder kan bidrage, og derfor hører vi også gerne fra medlemmer og andre i plastbranchen, hvis man ønsker at hjælpe – både nu og i den efterfølgende genetablering af samfundet. Så kan vi samle informationerne sammen og formidle kontakten mellem de relevante parter, siger Thomas Drustrup.

Det gør mig naturligvis stolt at se, at også plastbranchen er så stærkt repræsenteret.

Thomas Drustrup, adm. direktør, Plastindustrien

– Plastbranchen er kendt for at træde til, når det brænder på. Plastvirksomheder leverer vitale produkter til samfundet, og er derfor ofte blandt de første, der bliver spurgt. Vi så det under coronakrisen, hvor virksomheder omlagde deres produktion for at kunne levere livsvigtige produkter til sundhedsvæsnet. Men også i krigens begyndelse i Ukraine meldte flere virksomheder sig klar til at levere plastfolier til at afdække eksempelvis ødelagte vinduer, siger han.