LOGSTOR søger en Projektleder til Manufacturing Engineering

Vil du være med til at udvikle og implementere løsninger til fremtidens grønne omstilling? Kingspan LOGSTOR tager ansvaret på sig ift. arbejdet med at reducere det samlede energiforbrug og udvikle et energisamfund, som bekæmper CO2-emissioner via energieffektivitet og bæredygtige energiløsninger, og derfor har vi travlt med vores ambitiøse vækstplaner med en stærk investeringsstrategi.

Del:

Logstor står de nu i den situation, at vi søger en dygtig og idérig projektleder til vores Manufacturing Engineering afdeling i Løgstør. Afdelingen består p.t. af 4 ingeniører og teknikere. I teamet er de ansvarlige for implementering af nye produkter i produktionen, optimering af processer og udstyr, udvikle og implementere ny teknologi, projektering, opbygning og idriftsætning af nye produktionsenheder, samt afprøvning og godkendelse af råvarer som f.eks PUR, PE og andre lignende materialer som indgår i produktionen. Alt dette foregår i tæt samarbejde med andre afdelinger, som f.eks. udviklings-, indkøbsafdelingen og produktionen.

Som projektleder i Manufacturing Engineering vil du blive en vigtig del af forestående projekter vedrørende optimering, stabilisere samt udvikling af produktionskapaciteten.

Primære arbejdsopgaver:

 • Indgå i eller lede projekt teams og bistå med teknisk og praktisk support, relevante beregninger for produktionsflow, kapacitet, konstruktion og budgetlægning samt implementering af nye processer og produkter
 • Indgå i eller lede projekt teams og bistå med relevant tegningsgrundlag for produktionsflow og konstruktion af maskiner og udstyr.
 • Bistå med udarbejdelse af dokumentation i form af arbejdsprocedurer, instruktioner, teknisk dokumentation, produkt beskrivelser, brugsanvisninger/CE, samt bilag for EU-overensstemmelse og sikkerhedsgodkendelser ift. lokale myndigheder.
 • Daglig support til produktionen og vedligeholdelsesafdelingen angående maskiner, udstyr, processer og materialer
 • Projektledelse af både egne projekter så vel som projekter i samarbejde med kolleger fra egen samt andre afdelinger

Kvalifikationer:

De forestiller sig, at du er uddannet plast-, proces- eller maskiningeniør, plast- eller produktionsteknolog, eller lign, og det vil være en fordel, hvis du har en håndværksmæssig baggrund. Du kommer med flere års praktisk erfaring fra en tilsvarende rolle i en produktionsvirksomhed, har kendskab til plastproduktion, og industri- og produktionsudstyr.

For at få succes i jobbet skal du have solid forståelse for procesoptimering og udvikling, samt have erfaring indenfor projektledelse.

De forventer, at du kan begå dig på dansk og engelsk i både skrift og tale, og vi ser gerne, at du har en god portion erfaring med MSOffice-pakken og AutoCAD eller Inventor.

Personlige egenskaber

 • Handlekraftig, initiativrig og resultatorienteret
 • Løsningsorienteret, og en sand problemknuser
 • Kan arbejde selvstændigt, men være en god og stabil teamplayer
 • Tager ansvar og bidrager til optimering både teoretisk og i høj grad også den praktiske del i produktionen.
 • Struktureret, og har fokus på detaljer og deadlines
 • Helhedstænkende ud fra en koncern betragtning
 • Gode kommunikative evner, og deler gerne din viden og dine erfaringer

Så hvorfor vælge Kingspan LOGSTOR? 

Fordi som en del af vores Team, vil du opdage, at Kingspan LOGSTOR er meget mere end rør.

De tilbyder dig en hverdag præget af bæredygtighed, energieffektivitet, digitalisering, innovation, personlig udvikling og meget mere. Du får en spændende rolle i et internationalt miljø. Hertil kommer du til en dynamisk arbejdsplads med dygtige kollegaer, som vil gøre alt for at hjælpe dig godt ind i dine nye arbejdsopgaver. Du får en arbejdsplads på vores kontor i Løgstør med bl.a. attraktiv kantine, fitness og en aktiv personaleforening.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder, Martin Pedersen, på +45 20 88 35 28. Send din ansøgning hurtigst muligt, og senest den 30. januar 2023. Der vil løbende blive afholdt samtaler.