Stor dansk opbakning til Plastteknik Nordic: Satser på den danske branche

Plastindustrien er godt repræsenteret, når Plastteknik Nordic åbner dørene den 10. og 11. maj 2023.

Plastteknik Nordic, en af Nordens største mødepunkter for plast- og gummiindustrien, finder sted 10.-11. maj 2023. Se hvilke danske udstillere du kan møde på messen i Malmø. Det er stadig muligt at booke en stand, og som medlem af Plastindustrien får du 10 % i udstillerrabat.

Del:

Når Plastteknik Nordic løber af stablen i Malmø i maj 2023, kommer danskere endnu engang til at sætte sit præg på udstillerområdet og på sceneprogrammet.

Plastteknik Nordic er en af Nordeuropas mest veletablerede og besøgte messer for den samlede plast- og gummiindustri – og dermed et oplagt mødested for eksisterende samt potentielle kunder og beslutningstagere.

Messen er en god platform for branchens virksomheder, som enten ønsker at skabe nye samarbejder og forretning og vise produkter og materialer frem. Samtidig er messen et forum for forskningsinstitutioner, uddannelsesaktiviteter, pressen og brancheforeninger, som tager del i at netværke og diskutere plastbranchens fremtid.

Derfor vil Plastindustrien som brancheforening også have en tilstedeværelse på messen. Adm. direktør Thomas Drustrup glæder sig over, at messen igen bliver et samlingspunkt for danske plastvirksomheder:

– Plastteknik Nordic er et godt mødested for plastvirksomheder med god grobund for at pleje nye og eksisterende relationer. Det er herligt, at mange danske plastfolk endnu engang tager turen over broen til Sverige, og vi glæder os til selv at besøge messen igen.

Medlemmer får 10% i udstillerrabat

Plastteknik Nordic vægter samarbejdet med Plastindustrien meget højt, siger Mahtab Karimi, projektleder for Plastteknik Nordic:

– Efter pandemien satser Plastteknik Nordic mere end nogensinde på det danske marked, hvor Plastindustrien er en oplagt samarbejdspartner, der driver de problemstillinger, vi brænder for. Vi er derfor meget glade for den flotte tilstedeværelse fra den danske branche og glæder os til at byde velkommen til maj.

Derfor tilbydes Plastindustriens medlemmer en udstillerrabat på 10 %. På messens egen hjemmesiden kan du læse mere, finde kontaktoplysninger og booke en stand.

Messens udstillerområde er suppleret med to messescener, hvor de besøgende kan opleve forskellige faglige oplæg og debatter.

Som noget nyt er der i år dedikeret en scene udelukkende til bæredygtighed og cirkulær økonomi på messen, hvor der i løbet af de to dage vil være en række inspirerende oplæg fra både virksomheder, politikere og myndigheder.