Schela Plast søger en Production Manager

Brænder du for produktionsoptimering, og kan du betegne dig selv som en ”jernnæve i en fløjlshandske”, når det kommer til ledelse? Så har du her muligheden for at lede en traditionsrig avanceret plaststøbningsproduktion i rivende udvikling. Schela Plast i Lindknud ved Vejen blev i 2021 opkøbt af Robinson Packaging og har siden haft yderligere kurs mod vækst og forandring, hvilket har øget behovet for forandringsledelse i produktionen.

Del:

Effektivisering og udvikling af produktion i Danmark

Med reference til Managing Director får du ansvaret for at lede og udvikle en produktionsafdeling på p.t. 40 produktions- og lagermedarbejdere på både dag-, aften- og nathold.

Du får ansvaret for produktion, indkøb og lager, og dine nøgleopgaver bliver at planlægge fremdriften og samtidig optimere, styre og effektivisere strukturen og processerne i produktionen. Du deltager i den øverste ledelse af virksomheden, som formulerer de lokale strategier og målsætninger.

Dine væsentligste succeskriterier bliver at etablere en strukturel og organisatorisk forandring i produktionsafdelingen, og du formår at højne både niveauet og tilfredsheden hos medarbejderne. Du sikrer effektivitet og struktur i produktionen, mindsker produktionsomkostningerne og formår at udvikle mellemledernes ledelseskompetencer.

Du har erfaring med produktionsledelse fra en lignende stilling, hvor du har gået forrest i forandringsprocesser. Du er uddannet maskinmester, produktionsingeniør eller lignende og har måske kendskab til plaststøbning/sprøjtestøbning. Koncernsproget er engelsk, som du behersker i skrift og tale.

Som person er du struktureret med et godt overblik, så du har let ved at se optimeringsmulighederne i et produktions-setup. Du er en eksekverende leder, der motiveres af at engagere og anerkende medarbejderne. Samtidig er du en praktisk og ukompliceret person med benene placeret solidt på jorden.

Du tilbydes en stilling i en ambitiøs international virksomhed med fokus på bæredygtighed og HSE. Den tekniske kompetence er stor, og du får rig mulighed for at få indflydelse og sætte dit eget præg på udviklingen. Du vil kunne udvikle dig både fagligt, personligt og ledelsesmæssigt i en struktur med flade og korte beslutningsveje.


Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Preben C. Toft på telefon +45 20 90 39 77

Bemærk, at vi blot har behov for dit CV, når du søger stillingen. Din henvendelse behandles fortroligt og videregives ikke uden din accept.