JO Plast søger en maskinsnedker

Vil du tage dit fag til helt nye højder i en rolle, hvor du arbejder med 3- og 5-akset CNC-fræsning, CAM-programmering i Alpha CAM? Og har du lyst til at blive en del af et dygtigt og team? Så håber JO Plast, at du kan se stillingen som en god mulighed for at tilegne dig helt nye kompetencer i en stilling hvor du sjældent vil komme til at kede dig.

Del:

JO Plast er en ordreproducerende virksomhed inden for bearbejdning af plast. Når du starter ved dem, møder du en moderne forretning, som er kendetegnet af kvalitetsprodukter og en evne til at føde nye idéer, der også danner grundlaget for vores vækst. Deres maskinpark og topmotiverede medarbejderstab opgraderes løbende til alsidig produktion – De tror nemlig på, at omstilling og fleksibilitet er fundamentet for en velfungerende og effektiv virksomhed.

Som deres nye kollega bliver du en del af deres CNC-fræsningsafdeling. Sammen arbejder I både med 3- og 5-akslet bearbejdning på Weeke-, SCM- og CMS-maskiner.

Du har blandt andet ansvaret for:

  • CAM-programmering i Alpha CAM
  • Produktion af emnet og kvalitetskontrol

Her vil du få en meget alsidig hverdag, som byder på nye emner hver dag. Og hvis du har ambitioner om at blive leder, er der også mulighed for det på sigt.

Et specialistteam med godt sammenhold

Du får gode 10 kolleger med forskellige baggrunde og aldre, der tager et stort selvstændigt ansvar fra start til slut. Du kommer derfor til at arbejde sammen med dygtige eksperter, som er specialister inden for plastbearbejdning – herunder produktudvikling, CNC-fræsning/drejning, laserskæring og meget andet.

Teknisk funderet kollega med ambitioner

  • Du er uddannet maskinsnedker eller tilsvarende – du kan også være nyuddannet, så længe du har lyst til at lære endnu mere inden for dit fag
  • Du ser det som en udfordring at udføre opgaver hurtigt og på højt fagligt niveau
  • Du har god teknisk og mekanisk forståelse
  • Du er kvalitets- og ansvarsbevidst

Du kan arbejde selvstændigt og er meget omhyggelig. Du er proaktiv og løsningsorienteret i din tilgang til dine opgaver og de udfordringer, du møder. Du kan bevare overblikket og er god til at finplanlægge, så vi producerer mest optimalt. Du yder en god service til dine kollegaer på tværs af afdelinger. Du er mødestabil og fleksibel.

Er du interesseret?

Så send din ansøgning via QuickApply via knappen ”Ansøg” hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jan Szklany på tlf. 41 38 08 20.

De glæder sig til at høre fra dig.

Du kan læse mere om JO Plast A/S på www.joplast.dk.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.