JO Plast søger en fleksibel industritekniker

Vil du tage dit fag til helt nye højder, og brænder du for drift og produktion, har du nu muligheden for at blive en del af et stærkt team ved JO Plast A/S, hvor du arbejder med CNC-drejning, CNC-fræsning, CAM-programmering og robotter. Du bliver en del af en kvalitetsbevidst virksomhed med mere end 35 års erfaring i plastproduktion. 

Del:

Velkommen til JO Plast A/S

JO Plast er en ordreproducerende virksomhed inden for bearbejdning af plast. Når du starter ved dem, møder du en moderne forretning, som er kendetegnet af kvalitetsprodukter og en evne til at føde nye idéer, der også danner grundlaget for deres vækst.

Deres maskinpark og topmotiverede medarbejderstab opgraderes løbende til alsidig produktion – de tror nemlig på, at omstilling og fleksibilitet er fundamentet for en velfungerende og effektiv virksomhed. Ligeledes spænder deres kunder vidt, fra små samt mellemstore virksomheder til de helt store spillere.

Som deres nye kollega bliver du en del af deres HAAS-afdeling. Sammen arbejder de både med 3- og 5-akslet bearbejdning, robotter og meget andet.

Du har blandt andet ansvaret for:

  • CAM-programmering i EdgeCam
  • Produktion af emnet og kvalitetskontrol

Her vil du få en meget alsidig hverdag, som byder på nye emner hver dag. Og hvis du har ambitioner om at blive leder, er der også mulighed for det på sigt.

Et specialistteam med godt sammenhold

Du får gode 10 kolleger med forskellige baggrunde og aldre, der tager et stort selvstændigt ansvar fra start til slut. Du kommer derfor til at arbejde sammen med dygtige eksperter, som er specialister inden for plastbearbejdning – herunder produktudvikling, CNC-fræsning, laserskæring og meget andet.

Teknisk funderet kollega med ambitioner

  • Du er uddannet industritekniker, maskinarbejder eller tilsvarende – du kan også være nyuddannet, så længe du har lyst til at lære endnu mere inden for dit fag
  • Du har gerne interesse i robotter
  • Du ser det som en udfordring at udføre opgaver hurtigt og på højt fagligt niveau
  • Du har god teknisk og mekanisk forståelse
  • Du er kvalitets- og ansvarsbevidst

Personlige egenskaber

Du kan arbejde selvstændigt og er meget omhyggelig. Du er proaktiv og løsningsorienteret i din tilgang til dine opgaver og de udfordringer, du møder. Du kan bevare overblikket og er god til at finplanlægge, så vi producerer mest optimalt. Du yder en god service til dine kollegaer på tværs af afdelinger. Du er mødestabil og fleksibel.

Vi mangler dig!

Vi indkalder løbende til ansættelsessamtale og ansætter, i takt med de rigtige kandidater melder sig, så skynd dig at give lyd.

Har du brug for at stille opklarende spørgsmål til jobbets indhold og opgaver, er du velkommen til at kontakte Jan Szklany på tlf. 41 38 08 20.

Er du interesseret?

Så send din ansøgning hurtigst muligt via følgende link: https://www.jobindex.dk/jobannonce/463533/fleksibel-industritekniker-til-alverdens-plastemner

De glæder sig til at høre fra dig.

Du kan læse mere om JO Plast A/S på www.joplast.dk.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.