Elektro-Isola A/S søger to nye slagskoordinatorer

Elektro-Isola 100 års jubilæum

Elektro-Isola A/S søger to nye slagskoordinatorer med teknisk viden of højt drive, som får opgaverne gennemført. Ektro-Isola er meget bevidst om deres samfundsansvar, hvorfor det er naturligt, at Elektro-Isola A/S har tilsluttet sig Science Based Target Initiative som en af de første 50 virksomheder i Danmark, hvor de har forpligtet sig til at reducere virksomhedens CO2 udledning med min. 50% inden 2030. Som et væsentligt punkt i den fortsatte udvikling søges nu til hhv. vind- og transformer-/mechanical forretningssegmenterne.

Del:

For at sikre det rigtige fokus på de enkelte industrier, har Elektro-Isola opdelt deres salgsfunktioner i 4 forskellige forretnings-segmenter. Alle områder er i kraftig vækst, men især vind og transformer/mechanical segmenterne mærker omverdenens store interesse for den grønne omstilling. For at styrke begge områder søger derfor en salgskoordinator til hvert område.

Salgskoordinatoren er det vigtige bindeled, som sikrer at hverdagens opgaver bliver håndteret på rette vis og du er hele tiden på forkant med tilbud, kundedialog, få testordrer igennem produktionen og i det hele taget være den, som skaber grundlaget for en smidig og proaktiv hverdag i salgsafdelingen. Der vil være en del udadvendt kundedialog i jobbet med kunder i Danmark og udlandet.

Det er vigtigt at du kan arbejde selvstændigt i et uformelt miljø og kan håndtere frihed under ansvar. Da du vil få en del tværorganisatorisk samarbejde med andre kolleger, er det også vigtigt, at du er en teamplayer og naturligt melder dig på banen og byder ind med nye konstruktive ideer.

Arbejdsdagen er præget af mange forskellige opgaver. Opgaverne kan komme direkte fra kunder, kolleger i huset eller fra segmentchefen. Din arbejdsindsats er præget af struktur og overblik, og du har evnen til at prioritere dine opgaver og indsatser. Hvis du også har erfaring med at analysere nye markeder og hjælpe med lettere salgsarbejde, vil det være en yderligere fordel.

I forbindelse med udvælgelsen vil de især vægte:

  • God erfaring med salgskoordinator rollen
  • Erfaring fra tekniske produkter
  • Gode kommunikative evner – såvel mundtligt som skriftligt
  • Stærke IT kundskaber – især excel, office pakken og ERP (gerne NAV)
  • Proaktiv tilgang til opgaver og ser muligheder
  • Udadvendt personlighed, som motiveres af stor kontaktflade
  • Højt eget drive men stadig teamorienteret
  • God til tysk og/eller engelsk – især mundtligt

Din baggrund for at søge jobbet er flere års erfaring fra en tilsvarende rolle, hvor du er vant til at være en synlig og proaktiv salgskoordinator – eller alternativt en rolle med opgaver i samspil med kunder/salg/produktion. Din erfaring er skabt fra en produktionsvirksomhed og du kender til tekniske produkter – gerne fra vind- eller elektroteknisk industri. Vigtigst er det, at du brænder for at skabe et godt resultat og altid er klar til at yde det ekstra, som gør forskellen.

Hvis du kan se dig selv i denne stilling, skal du sende dit CV og ansøgning hurtigst muligt. Du søger jobbet ved at anvende ”søg jobbet” funktionen. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Selectors på 7210 0030.

De ser frem til at modtage din ansøgning.

Du kan søge via. følgende link: https://selectors.dk/job-og-karriere/ledige-stillinger/?hr=show-job%2F121658%26locale%3Dda_DK