Professor Brian Vad Mathiesen analyserer den aktuelle energikrise på Netværksdagen

Professor i energiplanlægning Brian Vad Mathiesen er gæstetaler ved Netværksdagen 2022. Foto: AAU.dk
Del:

De fylder meget, de høje energipriser, både i den offentlige debat, i husholdningerne og særligt i de fleste produktionsvirksomheder.

Energistyrelsen har udsendt gode råd til at sænke energiforbruget, og et flertal på Christiansborg har indgået en aftale, der skal give en rækkende hånd til husholdningerne.

Men det løser ikke spørgsmålet ude i virksomhederne om, hvad man stiller op, når de historisk høje gaspriser trækker de øvrige energipriser med op, en udvikling der ikke umiddelbart ser ud til at aftage.

Hvad kan vi forvente?

Til at kaste lys over de højaktuelle spørgsmål har Plastindustrien inviteret en af landets mest indsigtsfulde forskere på området som hovedtaler ved Netværksdagen på Hindsgavl Slot:

Brian Vad Mathiesen, professor energiplanlægning ved Aalborg Universitet, analyserer på Netværksdagen energikrisen i lyset af den aktuelle geopolitiske situation under overskriften ’Energikrisen og den grønne omstilling – hvad kan vi forvente?’.

Bliv klogere på de høje energipriser, forsyningssikkerheden samt vores indsats i klimakrisen og hvad vi kan vente os i den kommende tid.

Du kan tilmelde dig Netværksdagen her