Kom med DI til PlastIndia 2023

Plastindia er i løbet af de seneste år blevet en af de mest betydningsfulde begivenheder for produkter, løsninger og teknologier i den globale plastindustri. Den forrige Plastindia konference i 2018 havde mere end 245,000 besøgende og 1,800 udstillere fra over 44 forskellige lande.

Del:

Hvorfor skal du eller din virksomhed med?

Plastindia 2023 er din mulighed for at møde nøgle aktører og få blik få mulighederne i det indiske marked for plast og gummi. Hvis du tager med, vil du også få adgang til en attraktiv udstilling og en netværksplatform.

Dansk Industri inviterer dig og dit selskab til at være en del af en fælles dansk stand til Plastindia i 2023. Plastindia er en af de mest betydningsfulde platforme for plast og gummisektoren i Indien og tiltrækker dermed en række vigtige aktører fra hele verden. Plastindia bliver organiseret af Messe Düsseldorf. Plastindia er I løbet af den seneste årrække blevet en af de mest indflydelsesrige begivenheder for plast sektoren idet den samler produkter, løsninger og teknologier fra hele værdikæden i den globale plastindustri. I 2018 havde konferencen over 245,000 besøgende og 1,800 udstillere fra 44 forskellige lande.

Det indiske marked

Indien har et BNP på 3,3 milliarder USD og en befolkning på over 1,3 milliarder. Den indiske økonomi vækster stødt og der er en voksende middel klasse i landet. Ligeledes forventes det at Indien bliver verdens folkerigeste land ved udgangen af 2022. Med en så signifikant udvikling i den indiske økonomi er landet fuld af muligheder idet den enkeltes indiers købekraft og interesse i udenlandske produkter er stigende og kommer til at være det fremadrettet.

Plast sektoren i Indien

I takt med økonomien er plast sektoren også inde i en rivende udvikling. Specifikt indenfor for transport, landbrug, anlæg og byggeri, elektronik, sundhed samt tekstiler, som i høj grad afhænger af plast. For at støtte denne udvikling har den indiske regering investeret omkring 6.2 millioner USD med henblik på at etablere erhvervsområder til plast-sektoren og øge produktionen. Yderligere, så er omkostninger forbundet med produktionen af plast i Indien relativ lav, da hovedparten af materialerne bliver frembragt lokalt. Dette tydeliggør de enorme muligheder danske virksomheder og dansk industri har i Indien.

Den indiske recirkulering af plast

I Indien bliver omkring 60 procent af alt plast affald genanvendt eller genbrugt. Med henblik på at øge denne mængde kunne den indiske plastindustri gøre nytte af dansk ekspertise, innovation og løsninger på området.

Arrangementet bliver i den indiske hovedstad, New Delhi fra d. 1. februar til d. 5. februar 2023.

Deadline for tilmelding er d. 20. oktober.

Hvis du ønsker at tilmelde dig Plastindia 2023 kan du følge følgende link: https://www.danskindustri.dk/arrangementer/soeg/arrangementer/internationalt-mu/plastindia-2022/