Bogense Plast søger en plastmager/opstiller

Bogense Plast

Bogense Plast søger en Plastmager/opstiller. Har du lyst til at arbejde med de nyeste teknologier indenfor flerkomponent sprøjtestøbning, avancerede robotter og automatisering? Har du samtidigt lyst til at være en del af virksomhedens opstillergruppe bestående af 10 erfarne og dedikerede kolleger, der vægter godt humør og samarbejde højt.

Del:

Bogense Plast søger en plastmager/opstiller

Har du lyst til at arbejde med de nyeste teknologier indenfor sprøjtestøbning af flere komponenter, avancerede robotter og automatisering. Har du også lyst til at være en del af vores opstillergruppe bestående af 10 dedikerede og erfarne kollegaer, der vægter samarbejde og godt humør højt. Hvis dette lyder spændene, så skal du søge stillingen som opstiller på Bogense Plast 50 DEMAG sprøjtestøbemaskiner.

Erfaring og uddannelse

Du er sandsynligvis uddannet plastmager eller har en anden teknisk baggrund kombineret med erfaring indenfor opstilling på sprøjtemaskiner. Du har måske kendskab til pakkerobotter og automation, men ellers får du en grundig oplæring hos os. Ved Bogense Plast lægger de vægt på deres arbejdsmiljø, kvalitetsbevidsthed, faglige kompetencer og ordentlighed.

Er du interesseret

Såfremt du er interesseret kan du sende din ansøgning til HR-assisten Ulla Vad Hansen på mail uvh@bogenseplast.dk. Hvis du ønsker yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte Produktionsleder Jan H. Nielsen på telefon 22252499. Du kan også se nærmere på www.bogenseplast.dk