Bliv sponsor af Plastindustriens pavillon under den internationale arkitekturkongres i København

Med et sponsorat af Plastindustriens Planetary Plastic Pavillion engagerer du i en vigtig debat om plast i fremtidens byggeri og plast som afgørende materiale i den grønne omstilling. Din virksomhed får samtidig adgang til centrale danske og internationale aktører i byggeri og arkitektur.

Del:

Når verdenskongressen for arkitekter, UIA, åbner i juli 2023, bliver det med en stor, smuk pavillon i plast – der bliver opført i hjertet København. Pavillonen bliver foruden et showroom for den danske plastindustri centrum for en række debatter og andre arrangementer i løbet af sommeren 2023.

– Vi glæder os utrolig meget til at vise verden og danskerne alt det, man kan bruge plast til i byggeriet. Og til at vise at plast både kan være æstetisk og ofte er den mest bæredygtige materialeløsning i forhold til CO2-aftryk og LCA, siger Christina Busk, miljøpolitisk chef i Plastindustrien.

Arbejdet med at designe pavillonen, der skal opføres på Gammel Strand lige over for beslutningstagerne på Christiansborg, er allerede i fuld gang. Men for at nå i mål med de tårnhøje ambitioner er der brug for sponsorer i branchen.

Læs også: Planetary Plastic Pavilion tager opgør med fremtidens byggeri

– Vi har fået henvendelse fra flere medlemsvirksomheder, der er interesseret i at bidrage både økonomiske og med materialer. Men da vi vitterlig har høje ambitioner for pavillonen, har vi brug for flere sponsorater, siger Rasmus Grusgaard, seniorkonsulent for materialer og innovation i Plastindustrien.

Sponsorat giver synlighed og indflydelse

Planetary Plastic Pavilion er en oplagt mulighed for at vise alt det bedste fra Plastindustrien, og vil din virksomhed bidrage med et sponsorat som giver direkte adgang til indflydelse og synlighed, eller vil I på anden måde engagere jer i arbejdet med pavillonen frem mod sommeren 2023, hører vi gerne fra jer.

Læs også: 10 udfordringer i nyt katalog om fremtidens bæredygtige byggeri

– Vi har stillet arkitekt Mikkel Møller Roesdahl fra den australske tegnestue Terroir opgaven at designe en pavillon, som de besøgende ikke glemmer. Han har med andre ord fået vide rammer til at tænke nyt og stort. Og vi kan ærlig talt ikke vente med at se det færdige resultat, siger Rasmus Grusgaard.

Vil du høre mere om Planetary Plastic Pavillon og mulighederne for at udstille eller bidrage til arbejdet, kan du kontakte projektets tovholdere:

  • Christina Busk, miljøpolitisk chef: 2949 4564 / cb@plast.dk
  • Rasmus Grusgaard, seniorkonsulent, materialer, innovation og teknologi, 2689 3028 / rg@plast.dk.