Sæt kryds i kalenderen til Netværksdagen 2022

Et af foreningens absolutte årlige højdepunkter – Netværksdagen – bliver i år afholdt den 17. november på Hindsgavl Slot i Middelfart. Tilmelding åbner efter ferien – men sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Del:

Netværksdagen, efterårets højdepunkt i plastbranchen, bliver afviklet torsdag den 17. november 2022. Traditionen tro er det Hindsgavl Slot i Middelfart, der danner rammen om arrangementet.

Vi glæder os til igen at kunne samle en masse repræsentanter fra den danske plastbranche til en dag, som byder på spændende faglige oplæg og gode muligheder for at netværke med branchekollegaer fra nær og fjern. Arrangementet afrundes med en netværksmiddag på slottet.

Vi løfter sløret for Netværksdagens konkrete indhold og program og åbner for tilmelding på den anden side af sommerferien.

Thomas Drustrup, adm. direktør i Plastindustrien, fortæller:

– På Netværksdagen vil der være rig lejlighed til at pleje eksisterende og nye relationer på tværs af branchen. Vi arbejder på at sammensætte et spændende program og gør vores bedste for at sørge for, at dagens deltagere får en spændende og inspirerende dag både fagligt og socialt.

Husk: Sæt kryds i kalenderen torsdag den 17. november 2022.