Peter Trillingsgaard bliver direktør i DI Produktion

Direktøren for det nye branchefællesskab DI Produktion er fundet: Det bliver Peter Trillingsgaard fra Grundfos

Del:

1. september 2022 sætter Peter Trillingsgaard sig i direktørstolen i branchefællesskabet DI Produktion.

Peter Trillingsgaard kommer til Industriens Hus fra en stilling som group vice president i Grundfos Communication, Public Affairs and Sustainability.

Foruden Grundfos har den ny direktør en fortid hos LEGO og DI. Før årene i industriens tjeneste har Peter Trillingsgaard arbejdet som rådgiver for Socialdemokratiet i Europaparlamentet.

Plastindustrien er medstifter af DI Produktion

– Produktionsvirksomhederne er kernen i dansk erhvervsliv, og jeg har arbejdet i produktionsvirksomheder i det meste af mit arbejdsliv. Derfor er det en utrolig spændende udfordring, at stå i spidsen for DI’s arbejde med at fremme forholdene for den samlede gruppe af Danmarks produktionsvirksomheder. DI Produktion skal være produktionsvirksomhedernes stærkeste stemme i Danmark, og jeg ser frem til samarbejdet med medlemmer og medarbejdere om at nå det mål, siger Peter Trillingsgaard i forbindelse med sin udnævnelse.

Plastindustrien har sammen med seks andre brancheforeninger dannet DI Produktion for at give Produktionsdanmark en tydeligere stemme i den offentlige debat og på Christiansborg.

Ved den stiftende generalforsamling 23. maj 2022 blev Camilla Haustrup Hermansen, viceadministrerende direktør og medejer i emballagevirksomheden Plus Pack, valgt som det nye branchefælleskabs første bestyrelsesformand.

– Med Peter Trillingsgaard og Camilla Haustrup Hermansen har DI Produktion fået to særdeles kompetente og erfarne industripersoner i spidsen allerede fra begyndelsen. Det bifalder vi fra Plastindustrien, og vi ser frem til samarbejdet, siger adm. direktør Thomas Drustrup.