Arburg fejrede 25-års jubilæum i Danmark

Foto: Torben Lysholm

Arburg kunne i starten af juni fejre 25-års jubilæum for deres tilstedeværelse i Danmark. Det blev markeret med en reception for ansatte og samarbejdspartnere.

Del:

Arburg kunne i forbindelse med deres 25-års jubilæum for tilstedeværelsen i Danmark afholde en stor jubilæumsfejring for både ansatte og samarbejdspartnere ved en reception i starten af juni.

Den tyske maskinproducent, hvis hovedsæde ligger i Lossburg , havde besøg af Guido Frohnhaus, Managing Director Technology & Engineering, som overrakte adm. direktør Michael Kylling en jubilæums-skulptur.

– Jeg er meget imponeret over, hvad det danske team har formået at opnå de seneste årtier, sagde Guido Frohnhaus til Plastforum.dk.

LÆS OGSÅ: Se billedgalleri fra fejringen på Plastforum.dk

Partnerskab siden 1997

Siden 1997 har den tyske maskinproducent været til stede med produktion i Danmark. Men deres maskiner er blevet solgt i landet siden slutningen af 1950’erne.

Samarbejdet mellem Arburg og Eddie Oswald har været langvarigt samt produktivt. Eddie Oswald etablerede eget firma i 1995, som efterfølgende blev købt af Arburg, da de oprettede et datterselskab i Danmark. Oswald blev efter dette opkøb adm. direktør i det danske datterselskab.

Succesfuldt team

Steffen Eppler, Director Sales Europe, lagde også vejen forbi det danske datterselskab for at ønske tillykke med jubilæet.

Guido Frohnhaus og Steffen Eppler fremhævede begge i deres taler, at Søren Ulstrup, adm. direktør i Ulstrup Plast og formand for Plastindustrien også lagde vejen forbi Arburg. Ulstrup Plast var nemlig den første danske virksomhed, som anvendte sprøjtestøbeteknologi udviklet af Arburg. Det blev derfor begyndelsen på tilstedeværelsen for Arburg i Danmark.

Samtidigt glædede de sig over mødet med Arburgs første danske direktør, Eddie Oswald. Således fremhævede Steffen Eppler især, hvordan tidligere direktør Eddie Oswald og tekniker Knud Erik Lang har været et succesfuldt team sammen med tekniker René Bay, salgskonsulent Claus Petersen og Michael Kylling. Både Eddie Oswald og Knud er gået på pension.

Adm. direktør Michael Kylling holdt i forbindelse med fejringen tale, og under begivenheden blev der fremvist 3D-print og sprøjtestøbeteknologi.