Gratis plastkursus for fysik- og kemilærere var en stor succes

Lærerne mødte bl.a. Lasse Malmkvist Olsen, plastmagerlærling hos Aage Vestergaard Larsen A/S.

Plastindustrien har endnu engang afholdt et gratis plastkursus for 25 engagerede fysik- og kemilærere. Kurset blev afviklet i samarbejde med Den jyske Haandværkerskole og Aage Vestergaard Larsen A/S, som havde inviteret lærerne på virksomhedsbesøg.

Del:

Det var med stor glæde, at Plastindustrien igen kunne invitere til plastkursus for fysik- og kemilærere i folkeskolen med Plastindustrien.

Kurset, som blev afviklet i midten af maj måned, startede på plastmageruddannelsen på Den Jyske Haandværkerskole i Hadsten.

Her bød skolens lærere på teori om plast og kemi efterfulgt af afprøvning af laboratorieforsøg, som kan bruges med skoleelever i udskolingen (7.-9. klasse).

Stor interesse for virksomhedsbesøg

Plastkursets deltagere var denne gang inviteret på virksomhedsbesøg hos Aage Vestergaard Larsen A/S i Mariager, som både var værter for en rundvisning og en efterfølgende dialog om mulighederne for genanvendelse af plastaffald.

Samtidig mødte lærerne Lasse Malmkvist Olsen, som er i lære som plastmager hos Aage Vestergaard Larsen A/S. Han kunne fortælle, hvordan det er at være i lære som plastmager og arbejde med plastgenanvendelse i praksis.

Britta Fischer Mogensen, marketing- og projektkoordinator hos Aage Vestergaard Larsen A/S fortæller:

– Det var en herlig flok spørgelystne lærerne, som var meget engagerede i plast- og genanvendelsesdagsorden, og som også var nysgerrige på, hvordan det er at være plastmager hos os. Alt i alt var det en succes, og jeg vil gerne anbefale andre virksomheder at åbne dørene for disse virksomhedsbesøg, som Plastindustrien arrangerer i forbindelse med plastkurserne.

Vi gentager succesen

Næste gratis plastkursus for fysik- og kemilærere bliver afholdt den 9. november 2022 på DTU i Lyngby og med besøg på Carmo i Espergærde. Tilmelding kan ske fra august.

Læs mere om Plastindustriens øvrige uddannelsesaktiviteter her eller kontakt uddannelseskonsulent Jo Dietrich på jd@plast.dk eller på telefon: 2489 3247.

Hold dig opdateret om plastkurser og andre uddannelsesnyheder fra Plastindustrien ved at tilmelde dig nyhedsbrevet Fremtidens medarbejdere i plastbranchen.