Bogense Plast kåres til Årets Virksomhed 2021 på Nordfyn

Bogense Plast har de seneste været igennem en positiv økonomisk udvikling tæt forankret i det lokale miljø. Denne bedrift har gjort, at de er blevet kåret som årets nordfynske virksomhed 2021.

Del:

Bogense Plast er blevet kåret som årets nordfynske virksomhed af Nordfyns Erhverv og Turisme.

Bogense Plast leverer og producerer sprøjtestøbte plastkomponenter til en række brancher. Yderligere udvikler virksomheden konstant nye processer og produkter. Således er plastvirksomheden også begyndt at udvikle robotter.

Virksomhedens udvikling har blandt andet betydet et behov for flere hænder og yderligere kvadratmeter. Derfor er både mandskabet og lokalerne blevet større i løbet af de seneste år.

I 2020 lykkedes det Bogense Plast at slå regnskabsåret for 2019, hvilket er bemærkelsesværdig, da det i forvejen var et økonomisk rekordår. Virksomhedens vækst ser ud til at fortsætte de kommende år. Det er netop på baggrund af denne udvikling, at Bogense Plast har vundet prisen som årets virksomhed på Nordfyn.

Succesfuldt generationsskifte

Henrik Fagerberg, bestyrelsesformand i Nordfyns Erhverv og Turisme, peger på virksomhedens udvikling som årsagen til, at Bogense Plast er blevet kåret som Årets Virksomhed.

– Der er ingen tvivl om, at der har været virkelig meget gang i den hos Bogense Plast. De har i den grad haft vind i sejlene, og de gør det supergodt på både top- og bundlinje. De har gennemført et vellykket generationsskifte, som nærmest kun har accelereret væksten i virksomheden, uddyber bestyrelsesformanden (Fyens Stiftstidende, fredag d. 6. maj 2022).

Adm. direktør i Bogense Plast, Per Grunddal Jørgensen, er glad for prisen:

– Vi er meget beærede over at få denne pris som Året Virksomhed 2021. Vi har tidligere i samme forum modtaget Nordfyns Kommunes Miljøpris 2019, Prisen for Socialt Ansvar 2015 samt Årets Virksomhed 2002. Som stor lokal virksomhed betyder det meget at få disse tilkendegivelser, og at vi som plastvirksomhed sætter et positivt aftryk samt medvirker til branding af produktionsvirksomheders betydning og tilstedeværelse i Danmark.

Per Grunddal Jørgensen afrunder:

Når det er sagt, så er prisen en tilkendegivelse af en stor fælles indsats fra alle hylder i virksomheden. Vi er som hold stolte af prisen, som ud over æren indeholder et fint diplom og en flot kunstgave fra en lokal kunstmaler. Effekterne bliver hængt op i virksomheden til skue for alle, som kommer forbi.