Plastindustrien løfter sløret for ny kommunikationschef

Plastindustriens nye kommunikationschef, Mikael Rømer. Foto Thor Carlskov

Plastindustrien har hentet en erfaren presseprofil fra Skatteministeriet som foreningens nye kommunikationschef.

Del:

Plastindustrien har ansat en ny kommunikationschef, som tiltræder den 1. marts.

Valget er faldet på Mikael Rømer, der kommer fra en stilling som presse- og kommunikationsrådgiver i Skatteministeriets departement.

Thomas Drustrup, adm. direktør i Plastindustrien, ser frem til inden længe at byde Mikael Rømer velkommen i foreningen:

– Med ansættelsen af Mikael Rømer får vi en meget kompetent og erfaren kommunikationschef. Der er ingen tvivl om, at han kan bygge videre på det solide fundament, som foreningens kommunikation står på i dag samtidig med, at han kan tilføre nye perspektiver og vinkler på vores arbejde over en bred kam. Vi glæder os meget til at få Mikael med på holdet.

Erfaring fra den politiske verden

Mikael Rømer kommer til Plastindustrien med flere års erfaring, både med kommunikation, presse og nyhedsjournalistik, som han kan trække på i sit nye virke som kommunikationschef.

– Jeg glæder mig meget til at arbejde med danske produktionsvirksomheder og til at skabe synlighed om deres arbejde og vilkår. Jeg har i en del år efterhånden beskæftiget mig med samfundsforhold og dansk politik, det bliver spændende at fortsætte det arbejde i en brancheforening.

De sidste tre år har Mikael Rømer bestridt en stilling som presse- og kommunikationsrådgiver i Skatteministeriet. Forinden har Mikael Rømer gennem ti år haft fast gang på Christiansborg, hvor han som reporter og tilrettelægger har dækket de fleste sider af dansk politik.

Vi glæder os til at fortælle endnu mere om Plastindustriens nye kommunikationschef, når han inden længe er startet i stillingen.