Weile Plast: Genanvendt plast er vejen frem

Weile Plast ApS specialiserer sig i tekniske plastmaterialer, og nu har virksomheden valgt også at kaste sig over genanvendte råvarer, som bl.a. bruges i husholdnings- og møbelindustrien.

Weile Plast har de seneste år haft stor succes med at erstatte nyvarer med genanvendt plast, og i dag leverer virksomheden genanvendte plastråvarer, som bl.a. anvendes i produktionen af møbler og sorteringsspande.

Del:

Virksomheden Weile Plast i Gentofte har gennem mere end 40 år specialiseret i at udvikle tekniske plastmaterialer.

I løbet af de seneste år har virksomheden rettet et særligt fokus mod at erstatte eksisterende nyvare-materialer med genanvendt plast, særligt i materialetypen PP.

Det er virksomheden haft stor succes med, fortæller Frederik Christian Damsgaard Weile, Sales Consultant i Weile Plast:

– Takket være omfattende sorteringsarbejde og kvalitetskontrol, kan vi i dag producere 100% genanvendte materialer, som kan indfarves præcis som en nyvare. Det åbner mange nye muligheder for at erstatte nyvarer med genanvendt plast.

Weile Plast leverer bl.a. genanvendte plastråvarer i materialet PP til husholdnings- og møbelindustrien – både til privat og offentlig brug. Det genanvendte materiale anvendes eksempelvis i produktionen af stole og sorteringsspande.

LÆS OGSÅ: Plastindustrien sætter fokus på dansk plastgenanvendelse

Genanvendt plast i høj kvalitet

For bedst muligt at kunne erstatte en nyvare, lægger Weile Plast mange kræfter i at blande genanvendt materiale fra forskellige kilder.

På den måde kan virksomheden opnå de helt rette egenskaber og den kvalitet, som er nødvendige for det enkelte projekt.

– Da vi besluttede os for at bevæge os ind på markedet for genanvendt plast, var det klart, at vi måtte skille os ud med en eksklusiv materialeserie. Det har længe været svært at skaffe certificeret genanvendt materiale i en høj og jævn kvalitet, som kan indfarves, og det havde vi ambitioner om at ændre, forklarer Sales Consultant i Weile Plast, Frederik Christian Damsgaard Weile.

Han afrunder:

– Vi er glade for at kunne bidrage til den grønne omstilling og stadig levere et materiale, som er skræddersyet til den enkelte kundes behov.