Trioworld Nyborg A/S søger udviklingstekniker

Trioworld logo

Trioworld Nyborg A/S søger en udviklingstekniker til at indgå i virksomhedens innovative team.

Del:

Trioworld Nyborg A/S søger en udviklingstekniker, der kommer til at arbejde med og løse praktiske udfordringer i udviklingen af branchens førende og mest bæredygtige emballageløsninger.

Du planlægger, gennemfører og dokumenterer test i såvel egen produktionen, som i anvendelsen hos kunder, og du vil derfor få en bred og udfordrende rolle, hvor du kan anvende og udbygge dine kompetencer inden for plast.

Test af nye produkter og prototyper

Du bliver en del af et innovativt team i Nyborg, som kontinuerligt forbedrer produktporteføljen af industrielle emballageløsninger og affaldssække. Hovedopgaven er udvikling af recepter med større andele af genanvendt eller biobaseret plast, som er branchens hovedbidrag i den grønne omstilling.

Du samarbejder daglig med afdelingens to materialespecialister, og du får særligt ansvar for praktisk gennemførelse af test og den efterfølgende dokumentation. Du gennemfører test i såvel vores egen ekstrudering, som på de maskiner og maskintyper, vores færdige produkter anvendes på. Dette kan fx. være hættestræksanlæg eller FFS-maskiner.

I din dagligdag vil du således være i dialog med leverandører, produktionsfolk og kunder, så du sikrer et solidt fundament til gennemførelse af og konklusion på de relevante tests. Trioworld i Nyborg er daglig arbejdsplads for ca. 120 timelønnede og 50 funktionærer.

Plastmager eller Plastspecialist med energi til projektledelse

Du har flere års erfaring med ekstrudering af plast, og du har gerne en erhvervsuddannelse inden for plast. En stor del af arbejdet er projektledelse, hvor du på forskellige projektstadier og i varierende skala forbereder, gennemfører, dokumenterer og evaluerer test af både råvarer og produkter.

Du skal derfor også motiveres af de administrative opgaver, ligesom du har en struktureret og løsningsorienteret arbejdsform, så dine resultater kan bidrage mest muligt til udviklingsarbejdet.

Søg jobbet nu

Vedhæft dit CV og gerne en kort ansøgning via dette link for at komme i betragtning til jobbet.

Har du spørgsmål til øvrige detaljer om jobbet eller Trioworld kan du kontakte Rasmus Bossen i HR på 60400862.

Alle henvendelser bliver naturligvis behandlet fortroligt. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Ansøgningsfrist:

Snarest muligt