Ammeraal Beltech Modular A/S søger plastmagere eller opstillere til weekend, aften eller nathold

Ammeraal Beltech Modular logo

Ammeraal Beltech Modular A/S i Vejle søger plastmagere eller opstillere til støberiets weekend, aften eller nathold.

Del:

Kunne du tænke dig en kortere arbejdsuge – f.eks. at arbejde 2×12 timer i weekenden og holde fri resten af ugen eller en 4 dages uge med forlænget weekend?

Er du uddannet plastmager eller opstiller, helst inden for sprøjtestøbning eller har du flere års støbeerfaring fra anden plastvirksomhed?

Så er et job på et af Ammeraal Beltech Modulars weekend-, aften- eller nathold måske noget for dig.

Lidt om Ammeraal Beltech

Ammeraal Beltech Modular A/S er beliggende i Vejle og beskæftiger her ca. 200 medarbejdere. Hovedfabrikken er beliggende i Vejle, hvor der også er udvikling og test af nye produkter.

Ammeraal Beltech er en af verdens førende leverandører af transportbånd til en bred vifte af brancher, lige fra biler, fødevarer og til emballage.

Virksomheden oplever stor vækst og udvider kraftigt i USA, har et mindre støberi i Kina og Spanien.  Ammeraal Beltech er en del af Ammega-koncernen, der samlet beskæftiger ca. 5.000 medarbejdere world wide.

I Vejle er de ved at gøre klar til større vækst og virksomhedens store lager skal konverteres til Støberi i de kommende år. Målet er en top moderne produktion, hvor bæredygtighed og reducering af CO₂ med minimum 50% er bærende elementer.

Ammeraal Beltechs egne medarbejdere fortæller at nogle af vores største styrker er: fleksible arbejdstider, frihed under ansvar, en rost kantineordning og en masse dygtige og gode kolleger.

Herudover har virksomheden en aktiv personaleforening og andre tilbud, der også bidrager til en god arbejdsplads. Hos Ammeraal Beltech er omgangstonen uformel og både trivsel, samarbejde og uddannelse vægtes meget højt.

Lidt om jobbet

Støberiet har ca. 45 medarbejdere fordelt på 5 skift. Du kommer til at indgå i et produktionsteam, hvor du sammen med dine kolleger og din Teamleder planlægger den daglige drift, så der holdes så effektiv en produktion som muligt og holder den leveringstid, der er lovet.

Der skal dog aldrig gåes på kompromis med sikkerhed og kvaliteten. Din opgave vil være opstilling og indkøring af ordrer og til at hjælpe dig har du dels plastmager kolleger, men også det der kaldes en ”runner”, som hjælper med klargøring af materiale og anlæg.

Ammeraal Beltech har et meget bredt produktsortiment og til at forbedre deres processer og hjælpe med overblikket, anvendes et produktionsstyringssystem (Hydra 8). Det vil også snart hjælpe med at ”gøre det nemmere” med digitale støbekort.

Virksomheden har et meget bredt produktionsapparat med både helt nye og ældre støbemaskiner i alt 78 støbemaskiner – med og uden robotter.

Tillægget for at arbejde aften-, nat eller weekend ligger 6% over overenskomstens satser.

Ansøgning

Hvis du har spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte produktionsleder i støberiet, Anders Østergaard, på tlf. 2896 3304.

Søg jobbet via nedenstående link hurtigst muligt. Der indkaldes løbende til samtale.

https://www.speedrecruiters.com/job-run/jobs/2313/start