Zebicon oplevede stor opmærksomhed på hi Tech & Industry-messen

Mennesker på messe
Zebicon oplevede stor interesse for virksomhedens løsninger på den netop overståede hi Tech & Industry-messe i Herning.

På dette års udgave af hi Tech & Industry-messen i Herning var et stort område dedikeret til virksomheder inden for 3D TECH, hvilket blandt andet Zebicon nød godt af.

Del:

3D scanning er en teknologi, som bliver mere og mere udbredt til både reverse engineering og kvalitetskontrol på tværs af industrier.

Det betyder, at kendskabet til teknologien også er stigende. Dette kunne målevirksomheden Zebicon også mærke på årets hi Tech & Industry-messe i Herning (5.-7.oktober).

Direktør i Zebicon Jeppe H. Laursen udtaler:

– Vi oplevede, at messens besøgende kom med en langt større forståelse for teknologien, og kompleksitetsgraden af spørgsmålene var generelt meget højere, end hvad vi tidligere har oplevet.

En grund til det er, at 3D scanning i dag er en anerkendt teknologi. Derudover er Zebicon sikre på, at messens 3D Tech område har været med til at tiltrække de rette besøgende.

– Ved at havde samlet så mange leverandører inden for 3D Tech, har det skabt ekstra fokus på teknologiernes muligheder. Derudover har det gjort de besøgende opmærksom på, hvor de finder deres underleverandører på dette område. fortæller Jeppe H. Laursen.

Overvældet af positiv feedback

På Zebicons stand kunne de besøgende opleve 3D scanning i forskellige afskygninger. Her er var især de nye mindre 3D scannere, som vakte opsigt og skabt stor trafik på standen.

Mennesker i samtale på messe

Jeppe H. Laursen siger:

– Vi var overvældede over den store positive feedback, der har været på de nye 3D scannere, vi medbragte på hi Tech & Industry. Det var første år, vi demonstrerede håndholdt 3D scanning, og vi oplevede en enorm interesse fra både nye kontakter og eksisterende kunder.

Om Zebicon:

Zebicon startede virksomhed i 2003 og var pionerer inden for 3D scanning og måleteknik. Billund-virksomheden tilbyder 3D opmåling som serviceydelse og er dansk distributør af måleudstyr fra GOM, som i dag er en del af ZEISS Group.