Stål & Plast A/S søger en Account Manager

STÅL & PLAST logo

Stål & Plast A/S i Ringe er i en rivende udvikling og søger en Account Manager til det Centrale og Østeuropæiske marked.

Del:

Har du lyst til at arbejde ved en af verdens førende globale producenter og distributører af Ebb & Flow-bakker, og er du klar til at bruge din salgserfaring til at hjælpe vores kunder med at finde løsninger, der opfylder deres specifikke behov og forretningsmæssige mål? Så er du måske den Account Manager Stål & Plast søger.

Som Account Manager får du chancen for at sætte et solidt præg på vores vækstrejse på det centrale og østeuropæiske marked. Hjælp os med at udforske nye forretningsmuligheder og at definere den nødvendige udvidelse af produktprogrammet, samtidig med at vi styrker og udvikler relationer til eksisterende nøglekunder.

Du bliver en del af vores danske salgsteam og du vil, sammen med salgschefen, være den kommercielle profil, der definerer virksomheden over for vores kunder. Du understøttes teknisk af vores produktion og tekniske afdeling, og kommercielt vil du naturligvis blive støttet af resten af vores salgsteam. Samlet set træder du ind i et team, der opererer globalt, og du kan se frem til at samarbejde med kolleger såvel som kunder med både lokalt og globalt mindset.

Hjælp dine kunder med at vokse

Som vores nye Account Manager vil en af dine vigtigste opgaver være at præsentere den værdi vores Ebb & Flow-filosofi, produkter og serviceydelser kan tilføre både eksisterende nøglekunder og nye potentielle kunder centralt i Europa samt Østeuropa.

Du hjælper dine kunder med at finde de rette løsninger, der vil styrke deres sortiment af Ebb & Flow-bakker og dermed i sidste ende optimere forretningen for slutkunden – nemlig gartneren.

Kort sagt, dine vigtigste opgaver vil være:

 • Budget og resultatansvar for en kundeportefølje
 • At opbygge og opretholde solide relationer med kunder og interne interessenter og eksekvere på salgsstrategien
 • Opsøgende salg, identificering og udvikling af nye forretningsmuligheder
 • Udarbejde af og opfølgning på tilbud, samt konvertering af disse til ordrer
 • Bevare overblik over igangværende projekter – og følge struktureret op på disse
 • Bidrage til udviklingen af den danske/centraleuropæiske strategi og til arbejdsprocedurer, der understøtter kundernes overordnede forretningsplaner og mål
 • Deltage på messer og markedsføringstiltag

Salgserfaring med baggrund i gartneri/landbrugsbranchen:

Nøglen til succes er din fremragende evne til at kommunikere og samarbejde, så du kan opbygge stærke relationer og gøre ideer og løsninger levende. Du er struktureret i din tilgang til opgaver og ved, hvordan du udvikler forretningspotentiale og opfylder kundebehov. Desuden skal du:

 • Have salgserfaring fra eller til gartneri/landbrugsindustrien – ideelt set har du været intern eller ekstern ansvarlig for nøglekunder inden for det gartneritekniske segment
 • Har du en baggrund, der gør, at du forstår vandingstekniske processer, der anvendes i drivhusindustrien, er det en fordel
 • Have gode kommunikative evner og erfaring med marketing, digital kommunikation og generel markedsføring
 • Være villig til at rejse 30-40 dage om året – primært i det central- og østeuropæiske marked
 • Have en struktureret tilgang til salg- og salgsaktiviteter
 • Have en positiv holdning og højt drive i et travlt og omskifteligt miljø
 • Tale og skrive engelsk på forretningsniveau. Taler du tysk, fransk eller spansk er det en fordel
 • Have solidt kendskab til Office-pakken

Stål & Plast tilbyder:

Med base i virksomhedens hovedkontor i Ringe, bliver du en del af en økonomisk solid virksomhed med en stærk kultur, der vægter bæredygtighed og innovation som vigtige elementer af virksomhedens DNA, og som er dybt forankret i den måde, vi driver vores virksomhed på.

Du vil blive en vital del af vores nuværende strategi, men hvor du samtidig opfordres til at bidrage med dine tanker og ideer til, hvorledes vi kan udvikle virksomheden fremover. Vores flade og uformelle organisation giver os mulighed for at træffe hurtige beslutninger, og du vil opleve en tydelig holdånd, når du arbejder med både dine danske og amerikanske kolleger.

Interesseret?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte salgschef Flemming Jørgensen på 6047 6021 eller på fj@staal-plast.dk.

Hvis dette job lyder som noget for dig, bedes du sende dit CV og følgebrev så hurtigt som muligt via dette link (Jobindex).

Interviews afholdes løbende.

Om Staal & Plast A/S:
Staal &Plast blev grundlagt i 1984 i Danmark, og er i dag en af verdens førende producenter af Ebb & Flow bakker af høj kvalitet til kommercielle drivhusingeniør- og byggefirmaer og hydroponiske detailhandlere over hele verden. I 2018 etablerede vi produktionen i Sycamore, Illinois for at imødekomme den stigende efterspørgsel efter Ebb & Flow bakker af høj kvalitet på det nordamerikanske marked. Virksomheden har i dag 33 ansatte, hvoraf de 26 er ansat hos Staal & Plast i Ringe.