Nyt stort event i København: LOOP – Waste To Resources

Den 27.– 28. april 2022 danner Lokomotivværkstedet i København for rammerne om LOOP -, som er Nordens nye førende event om affald, ressourcer og cirkulær økonomi. Medlemmer af Plastindustrien kan få udstillerrabat.

Del:

LOOP – Waste To Resources er et nyt forum, der samler førende eksperter, virksomheder, myndigheder og startups til to dage med messeudstilling, seminarer, inspiration og netværk på tværs af værdikæder, industrier og lande.

Det sker den 27.-28. april 2022 i Lokomotivværkstedet i København, og Plastindustrien er med som partner.

Arrangementet sætter affald, ressourceanvendelse og cirkulær økonomi på dagsordenen med skabelsen af en platform på tværs af sektorer – med henblik på at samle alle væsentlige aktører på området.

LOOP understøtter danske styrkepositioner – innovation, design og bæredygtighed – og bringer løsninger, innovative forretningsmodeller og cirkulære værdikæder frem i lyset, med målet om at reducere mængden af affald og udnytte ressourcerne bedre.

Medlemmer af Plastindustrien får udstillerrabat

På LOOP kan din virksomhed promovere løsninger inden for affald, ressourcer og cirkulær økonomi – teknologier, innovative forretningsmodeller og cirkulære værdikæder, der gentænker produktion med et minimum af affald samt måden, hvorpå vi indsamler, behandler og udnytter affald og ressourcer.

Som nævnt er Plastindustrien arrangementspartner, så kan du som medlem få 10% rabat, når du booker en stand.

Lars Hall Bæk Farsøe, kommunikationschef i Plastindustrien, fortæller:

– LOOP løfter mange af de samme dagsordener, som vi i plastbranchen også er meget optaget af. Vi forventer, at arrangementet tiltrækker en stor gruppe af deltagere, som er relevante for vores medlemsvirksomheder at komme i dialog med. Derfor er jeg også glad for, at vi via vores partnerskabsaftale har sikret vores medlemmer en udstillerrabat.

De besøgende på LOOP kommer fra affalds- og ressourceindustrien, genvindingsvirksomheder, forbrænding & forsyning, offentlige myndigheder, fremstillings- og produktionsvirksomheder indenfor life science, fødevarer, bygge & anlæg, mode & tekstil samt detail, servicebranchen, rådgivning & finansiering, boligselskaber mv.

LÆS MERE: Book en stand på LOOP