Bogense Plast A/S søger medarbejdere til formværksted

Bogense Plast logo

Bogense Plast A/S søger medarbejdere formværkstedet, der servicerer virksomhedens sprøjtestøberi.

Del:

Bogense Plast A/S søger medarbejdere til service og vedligehold af virksomhedens sprøjtestøbeforme, samt i mindre omfang reparationer og fremstilling af reservedele. Medarbejderne i formværkstedet servicerer virksomhedens sprøjtestøberi og sikrer at forme og indsatse altid er vedligeholdte og produktionsklare.

Arbejdsopgaverne består af:

  • Service/vedligehold/eftersyn, rens og smøring
  • Udskiftning af standardkomponenter
  • Fremstilling/montage af specialkomponenter
  • Registrering af formens tildstand og rapportering.

Formene er centrale i virksomhedens drift, og at indfri kundernes forventninger til varer til rette tid har højeste prioritet for Bogense Plast.

Erfaring og uddannelse:

Du har kompetencer indenfor værktøjsfremstilling og montage. Eller du har arbejdet med mekanik, maskinbearbejdning og har grundlæggende en sikker og faglig kompetent tilgang til arbejdet med komplekse dele af høj værdi.

Du kommer til at arbejde i et team bestående af værktøjsmagere og teamleder og vi forventer derfor at du er en venlig og omgængelig person. Du skal være servicemindet og fleksibel og have et godt humør.

Du tilbydes:

Et spændende og udfordrende job for den interesserede mekanikmand/kvinde i en kendt og veletableret virksomhed, i branchen for fremstilling af plastprodukter af høj teknisk kompleksitet.

Du bliver en integreret del af et kompetent og dedikeret team, hvor gode kolleger er klar til godt samarbejde og sparring.

Kulturen i virksomheden er præget af en uformel omgangstone, professionalisme, handlekraft og godt humør.

Er du interesseret:

Send din ansøgning til Ulla Vad Hansen på uvh@bogenseplast.dk. Tiltrædelse snarest muligt. Samtaler afholdes løbende.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til Per Jørgensen på per@bogenseplast.dk

 Om Bogense Plast A/S:
Bogense Plast A/S www.bogenseplast.dk blev grundlagt i 1979 og har siden da gennemgået en særdeles positiv udvikling, således at virksomheden i dag regnes blandt landets førende selvstændige plastindustrier. Bogense Plast A/S beskæftiger ca. 80 medarbejdere med højt specialiseret sprøjtestøbeproduktion af kvalitetsplastemner til spændende internationale kunder med stor vækst. Produktionen er kendetegnet ved ny teknologi, høj grad af automation, orden og systematik.