AVL A/S åbner dørene for grønne iværksættere

Luftfoto af AVL's fabrik i Mariager
Genanvendelsesvirksomheden Aage Vestergaard Larsen A/S inviterer iværksættere til sparring og fabriksbesøg i uge 45.

Aage Vestergaard Larsen A/S i Mariager åbner i uge 45 dørene for iværksættere med interesse for genanvendt plast.

Del:

Uge 45 står i iværksætternes tegn – 170 lande verden over holder ‘Global Entrepreneurship Week‘, og i år er der fokus på den grønne omstilling og bæredygtighed.

For at bakke op om den internationale iværksætteruge inviterer genanvendelsesvirksomheden Aage Vestergaard Larsen A/S alle iværksættere med interesse for genanvendelse af plast til en introduktion i brugen af genanvendt af plast, en fabriksrundtur og et ‘Spørgehjørne’. Det sker onsdag den 10. november 2021.

Deltagerne vil også få mulighed for bl.a. at sparre med Mariagerfjord Erhvervsråd omkring de økonomiske muligheder i forbindelse med en eventuel opstart af egen virksomhed.

Gitte Buk Larsen, kreativ direktør i Aage Vestergaard Larsen A/S.

Gitte Buk Larsen, kreativ direktør i Aage Vestergaard Larsen, fortæller:

– Vi får ofte henvendelser fra nystartede og kommende iværksættere med interesse for den grønne omstilling. Fælles for alle henvendelserne er et ønske om mere viden om genanvendelse af plast og om at se en plastgenanvendelsesvirksomhed i drift. De ønsker vil vi gerne imødekomme, og ‘Global Entrepreneurship Week’ er en god anledning til at åbne fabrikken for interesserede iværksættere

Der er begrænsede pladser, og tilmeldingen foregår efter ‘først til mølle’ princippet via Aage Vestergaard Larsens A/S’ hjemmeside.

SE OGSÅ: Aage Vestergaard Larsen A/S genanvender vores plast