Berry Superfos Stilling A/S søger en plastmager til extrudering på weekendhold

Berry Superfos logo

Berry Superfos Stilling A/S ønsker at styrke deres extruder-afdeling med en plastmager til fast weekendhold.

Del:

Berry Superfos er en innovativ emballage virksomhed, der udvikler miljøbevidste løsninger i samarbejde med deres kunder og deraf arbejder med at mindske plastforbruget i deres produkter.

På fabrikken i Stilling produceres primært produkter via thermoformning med brug af både karton og plast. Virksomheden har vækstet gennem flere år, og beskæftiger p.t. i alt ca. 120 medarbejdere og ønsker at styrke deres extruder-afdeling med en medarbejder til fast weekendhold.

Jobbet:

Arbejdet består i overvågning af virksomhedens ekstruder og at sørge for optimal produktion i den rigtige kvalitet.

Din arbejdstid vil fast være fredag 12:00 – 24:00 samt lørdag 22:00 – søndag 10:00, altså 2 x 12 timer.

Du får en god oplæring/introduktion til jobbet, hvorefter du skal kunne arbejde alene i extruder-afdelingen, dog vil der være andre kollegaer i den øvrige produktion på samme tid.

Berry Superfos ekstruderer PP, PS og FMA folie, så har du erfaring med disse plasttyper, er det et plus.

Din baggrund:

Du er uddannet plastmager eller plastspecialist og/eller har flere års erfaring med ekstrudering i en emballagevirksomhed.

For at komme i betragtning skal du være ansvarsbevidst, være selvkørende og selv turde træffe beslutninger. Du vil få 5 kollegaer i ekstruderafdelingen, hvor dine kollegaer vil arbejde på de øvrige skift i løbet af ugen, så det kræves af teamet, at der er god intern dialog.

Interesserer du dig for miljø og alternative nedbrydelige råvarer, ses dette som attraktivt for jobbet.

Du bliver tilbudt et udfordrende job, hvor tingene går stærkt. Virksomheden har et uformelt og tværfagligt arbejdsmiljø med gode ordnede forhold.

Ansøgning:

Hvis du synes, jobbet lyder interessant og du kan nikke genkendende til den personprofil, Berry Superfos søger, skal du sende din ansøgning hurtigst muligt ved at søge gennem annonce hos JobIndex, som du kommer til via dette link: Ansøg her

Alle ansøgere vil få tilbagemelding pr. email.

Virksomhedsoplysninger:

Berry Superfos Stilling a/s

Industrivej 12, Stilling

8660  Skanderborg

Tlf.: 87 93 53 00

Om Berry Superfos Stilling A/S:
Superfos, en virksomhed i Berry Global designer, udvikler og producerer innovativ plastemballage indenfor sprøjtestøbning og termoformning. Superfos leverer emballageløsninger til ethvert segment og er markedsledende indenfor sit felt med fabrikker, salgskontorer og distributionscentre i Europa, Balkanlandene og Australien. Hovedkontoret ligger i Høje Taastrup ved København. Superfos har globalt ca. 3.700 medarbejdere, en årlig omsætning på omtrent €735 mio. og er ejet af amerikanske Berry Global Inc. Koncernsproget er engelsk.