Medlemsundersøgelsen 2021 er udsendt

Thomas Drustrup, adm. direktør i Plastindustrien

Plastindustrien har netop udsendt den årlige medlemsundersøgelse, og ifølge adm. direktør i brancheforeningen, Thomas Drustrup, er det guld værd at få feedback fra virksomhederne.

Del:

Plastindustrien gennemfører i øjeblikket sin årlige medlemsundersøgelse, og adm. direktør i brancheforeningen, Thomas Drustrup, opfordrer alle medlemsvirksomheder til at give deres besyv med.

– Det er helt afgørende, at vi som brancheforening er i tæt dialog med vores medlemmer. Derfor er det utroligt vigtigt, at vi får så meget feedback som muligt fra vores medlemmer. Vi bruger bl.a. medlemsundersøgelsen til at målrette vores medlemstilbud og arrangementer, så branchens virksomheder får endnu mere værdi for kontingentkronerne.

Medlemsundersøgelsen er udsendt første gang den 6. maj pr. mail til de repræsentanter fra virksomhederne, som vi har registreret som primære kontaktpersoner.

Thomas Drustrup, adm. direktør, siger:

– Jo højere svarprocent vi får på medlemsundersøgelsen – desto mere retvisende resultat får vi at arbejde videre med. I år har vi skærpet medlemsundersøgelsen, så den kun tager 10 minutter at besvare. Vi spørger bl.a. ind til den generelle medlemstilfredshed – og så er vi også nysgerrige på medlemmernes holdning til vores arbejde med områderne miljø, kommunikation, uddannelse, innovation og netværk.

De overordnede resultater fra medlemsundersøgelsen bliver efterfølgende præsenteret på Plast.dk og på foreningens generalforsamling, der bliver afholdt online den 20. maj.

Skulle du – som primær kontaktperson – mod forventning ikke have modtaget medlemsundersøgelsen i din indbakke, så kontakt Plastindustriens kommunikationschef Lars Hall Bæk Farsøe: lff@plast.dk.