Skal du med til Plastteknik Nordic 2021?

Udsigt over messegulvet til Plastteknik Nordic

Plastteknik Nordic i Malmø er det oplagte mødested for dig, der arbejder i plastbranchen. Efter lang tid med en pandemi, der har påvirket os på mange måder, ser mange frem til at mødes fysisk på Plastteknik Nordic-messen 1.-2. december 2021.

Del:

Der er intet, der kan erstatte det fysiske møde. At få en digital demo eller et virtuelt håndtryk er ikke det samme, som når du mødes på udstillingsgulvet på en messe.

Med Plastteknik Nordic-messen den 1.-2. december 2021 i Malmø får du mulighed for at møde de rigtige kunder og leverandører.

Arbetet med mässan är i full gång och vi har två fantastiska dagar fyllda med spännande seminarier och diskussioner framför oss. Vi ser fram emot att äntligen få träffa alla våra engagerade besökare och utställare och tillsammans uppleva värdeskapandet, som sker på mässgolvet, fortæller Sofie Dagnelid, Head of Cluster, Plastteknik Nordic 2021.

Thomas Drustrup, adm. direktør i Plastindustrien, supplerer:

– Det er utroligt vigtigt, at danske plastvirksomheder har mulighed for at vise deres løsninger og produkter frem for et stort og relevant publikum. Den mulighed tilbyder Plastteknik Nordic. Derfor har vi igen indgået en samarbejdsaftale, der gør det billigere at opnå synlighed via en stand på messen.

Aftalen medfører kort fortalt, at medlemmer af Plastindustrien er sikret en økonomisk udstillerrabat på 10% ift. listeprisen, såfremt de booker en stand på Plastteknik Nordic 2021.

LÆS MERE: Få rabat som udstiller på Plastteknik Nordic 2021