Plastindustriens sekretariat tager på besøgsturné

Thomas Drustrup
Thomas Drustrup, adm. direktør i Plastindustrien, ser frem til den kommende besøgsturné i hele landet.

For at bevare den tætte medlemskontakt igangsætter Plastindustriens sekretariat nu en større besøgsturné rundt i hele landet.

Del:

COVID-19 har i en lang periode gjort det umuligt at gennemføre fysiske konferencer og netværksmøder, men det skal ikke stå i vejen for fastholde den tætte kontakt mellem Plastindustrien og medlemsvirksomheder.

Derfor har Plastindustriens sekretariat planlagt en større besøgsturné rundt i hele landet, som ultimo marts blev skudt i gang i det nordjyske.

I de kommende måneder er der også arrangeret besøg i bl.a. Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland og på Fyn samt på Vest- og Midtsjælland.

Formålet med besøgene er eksempelvis at fortælle mere om de mange medlemstilbud i Plastindustrien og samtidig at tage temperaturen på den danske plastbranche netop nu.

Thomas Drustrup, adm. direktør i Plastindustrien, glæder sig til de mange fysiske virksomhedsbesøg:

– Vi har enorm stor tilslutning til vores digitale arrangementer, men det kan noget helt særligt at besøge vores medlemmer, se deres virksomheder og få input til sekretariatets arbejde. COVID-19 har sat en stopper for mange ting, men med dette initiativ prøver vi at vende tilbage til ’hverdagen’.

Han uddyber:

– Som brancheforening er vi afhængige af at være i øjenhøjde med medlemmerne, og jeg ser frem til at blive endnu skarpere på de udfordringer og muligheder, som optager de danske plastvirksomheder netop nu.

Besøgene foregår i små hold, og deltagerne fra sekretariatet bliver løbende coronatestet for at overholde de gældende restriktioner.

Må vi besøge din virksomhed?

Hvis du og din virksomhed har lyst til at give en kop kaffe og en rundvisning, så tøv ikke med at kontakte adm. Thomas Drustrup: td@plast.dk / 2949 4608.

Thomas Drustrup, adm. direktør i Plastindustrien, siger:

– Vi takker altid ja til en invitation – uanset om den kommer fra et medlem eller et potentielt medlem af foreningen. Ræk endelig ud til os, så skal vi nok få en dato i kalenderen snarest muligt.

LÆS MERE: Derfor skal din virksomhed være medlem af Plastindustrien