Deltag i USA’s største festival for cirkulær økonomi

Circular City Week New York

Den 22.-28. marts løber Circular City Week New York af stablen for tredje gang.

Del:

Circular City Week New York er skabt af Dansk Industris kontor i USA og er i år virtuelt, hvilket betyder, at alle har mulighed for at deltage direkte fra hjemmekontoret.

Festivalen er en oplagt mulighed for danske virksomheder for at tappe ind i den cirkulære agenda i USA. Deltag i ugen og få mulighed for at vidensdele, netværke på tværs af sektorer og møde potentielle partnere i en global setting.

Ugen byder på en lang række spændende events inden for cirkulær økonomi, og heraf kan følgende events inden for plastbranchen især fremhæves:

  • Virtual Tours of Sims Municipal Recycling: Få mulighed for at se hvordan en af New York’s største sorteringsfaciliteter sorterer 1,000 ton materialer hver dag gennem den virtuelle tour af Sims Municipal Recycling.
  • Leveraging Blockchain to Verify a Circular Value Chain for Recycled Plastics: Deltag i dette webinar og få et indblik i, hvordan RecycleGo ser en by, hvor CO2 udslippet fra produktion og håndtering af materialer kan trackes og kvantificeres, og hvor virksomhederne har redskaberne til at skabe fornyet værdi af genbrugsmaterialer, og dermed skabe et effektivt og cirkulært system der bidrager til samfundet og økosystemets helbred.
  • Circular Collaborations for Change: Deltag i Circular Collaborations for Change og bliv klogere på, hvordan samarbejdet på tværs af sektorer og samfundet skal være med til at fremme den cirkulære omstilling. Her bliver det bl.a. uddybet, hvilke specifikke udfordringer New York står overfor, og hvordan produkt innovation skal være med til at støtte genbrug af materialer i samfundet.

For at se hvilke andre spændende events inden for plastbranchen du har mulighed for at deltage i, så besøg den fulde eventkalender for Circular City Week New York.