SAXE Group overtager Allesøe Specialmaskiners aktiviteter og medarbejdere

SAXE Group overtager Allesøe Specialmaskiner
SAXE Group har indgået en aftale med Allesøe Specialmaskiner om at overtage og videreføre alle aktiviteter. På billedet ses: Ulrik Gert Nielsen, Owner SAXE Group (t.v.), Lars Allesøe, CEO Allesøe Specialmaskiner og Mikkel Enevoldsen, CEO SAXE Group (t.h.)

SAXE Group har pr. 1. februar indgået aftale med Allesøe Specialmaskiner om at overtage og videreføre alle virksomhedens aktiviteter og medarbejere.

Del:

Allesøe Specialmaskiner har siden 1968 leveret specialmaskiner og løsninger til mange forskellige industrier, såsom fødevare, medico og plastproduktion. Løsninger fra Allesøe har altid været synonym med kvalitetsprodukter, der lever op til kravene fra både kunder og myndigheder.

Firmaets nuværende ledelse og medarbejdere vil alle fremadrettet være en del af SAXE Group, som overtager og viderefører alle aktiviteter per 01.02.2021.

SAXE Group leverer og producerer maskiner og udstyr til medico-, fødevare-, plast- og polyuretanindustrien. SAXE Group beskæftiger 75 medarbejdere, fordelt på fem lokationer i Danmark, Sverige og Norge.

– Vi ser frem til de nye muligheder, som denne aftale givetvis vil åbne op for. Vi har gennem mange år arbejdet tæt sammen med Allesøe og har ikke andet end gode erfaringer hermed. Alt udstyr, der produceres og leveres af Allesøe har altid været synonymt med høj kvalitet og gennemførte løsninger. Allesøe’s mangeårige erfaringer inden for medico og generelle R&D opgaver ligger godt i tråd med vores produktportefølje og fremtidige strategi. Sammenlægningen vil helt sikkert komme vores eksisterende kunder til gode og samtidig åbne op for nye kunder, siger Ulrik Gert Nielsen, ejer af SAXE Group.

Hos Allesøe vil man fortsat yde samme gode service

– Vi ser den indgåede aftale med SAXE, som en mulighed for at udvide medarbejderstab, muligheder og kundegrundlag for Allesøe Specialmaskiner. Vi vil med denne aftale sikre at vores kunder fremover kan være sikre på at modtage den samme gode service, som de gør nu, samt få flere muligheder for at nyde godt af det udvidede produktprogram, specielt indenfor automation, siger Lars Allesøe, CEO Allesøe Specialmaskiner.

Allesøe Specialmaskiner vil færdiggøre de igangværende projekter i eget regi, mens SAXE Group naturligvis overtager de efterfølgende serviceopgaver. Alle nye opgaver vil køre i SAXE Group regi fra 1. februar 2021.