Mouldflo opruster med nyansættelser

Fanny Gyrup Kronvold
Fanny Gyrup Kronvold er ansat af Mouldflo for at styrke kommunikationen overfor virksomhedens globale kunder.

Teknologivirksomheden Mouldflo udvikler og fremstiller produkter, som hjælper sprøjtestøbere med at sikre en stabil produktionsproces. Nu opruster virksomheden med to nyansættelser for at understøtte en fortsat vækst.

Del:

Søborg-virksomheden Mouldflo er specialister i at udvikle produkter, som hjælper sprøjtestøbevirksomheder med at sikre en stabil produktionsproces gennem overvågning af bl.a. temperatur, flow og tryk og sprøjtestøbeformen.

Mouldflo oplever en god vækst og en stigende efterspørgsel fra både danske og internationale plastproducerende virksomheder og værktøjsproducenter.

For at holde fast i væksten har Mouldflo valgt at styrke organisationen med erfarne kræfter på både salgs- og kommunikationsfronten.

Nye medarbejdere skal løfte salg og kommunikation

Nyansat er Anjum Parwaiz, som med sine 25 års arbejde med internationalt salg, skal styrke Mouldflos globale salg:

Anjum Parwaiz skal styrke virksomhedens globale salg.

– Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang, og er glad for at være en del af en innovativ og udviklingsorienteret virksomhed med en masse dejlige og dygtige kollegaer. Dansk når det er bedst. Vi danskere er rigtig gode til at udvikle med hjertet, og vi sætter en ære i at tænke ud af boksen, og producere produkter med højeste kvalitet. Dét gør en forskel for en masse mennesker ved jeg i den store globale verden, og noget vi er anerkendt for.

En anden nyansat er Fanny Gyrup Kronvold, som skal være med til at styrke budskabet og kommunikationen med de globale kunder.

– Jeg er rigtig glad for at være en del af en dansk virksomhed, som udvikler bæredygtige og energieffektive løsninger til plastindustrien verdenen over og som fører plastindustrien ind i industri 4.0. Mouldflo arbejder for at gøre produktionen mere ‘grøn’, innovativ og datadrevet, og det glæder jeg mig til at være en del af.

Fokus på Indien

Ud over de to nyansættelser er Mouldflo blevet en del af NORDIN-programmet, som er et partnerskab mellem Asia House, Green Innovation Group, Dansk Industri og Innovation Centre Denmark, Bangalore.

NORDIN-programmet tilbyder et målrettet og sammenhængende innovations- og eksportprogram for danske SMV’er, der ønsker at tilgå det indiske marked.

Der er stor efterspørgsel på bæredygtige løsninger i Indien, og derfor blev Mouldflo udvalgt som en af de ialt 11 danske virksomheder, til dette program. Hvis alt går vel, betyder det, at Mouldflo til august skal en tur til Indien for at mødes med mulige samarbejdspartnere.