LEGO søger en Mould Developer/Formkonstruktør eller Værktøjsmager til Mould Development

LEGO Gruppen i Billund søger en erfaren Mould Developer/Formkonstruktør, eller værktøjsmager som ønsker at gøre en forskel for både miljøet og LEGO elskere.

Del:

Har du lyst til at arbejde i centrum af århundredets mest ambitiøse LEGO målsætning om at producere langt flere elementer pr. form – samt overgå til nye bæredygtige materialer?

Så send din ansøgning nu og få et job der giver mening!

Mould Development er en udviklingsafdeling, hvor vi arbejder med nye bæredygtige materialer, samt udvikling af forme med et større output for at følge det stadig stigende kundebehov.

Mould Development arbejder tæt sammen med element udviklerne for at få det bedst tænkelig udgangspunkt for fremtidens LEGO forme. I samarbejdet har de fokus på design for manufacturing. Og til det bruges prototyper både støbt og 3D printet, CAE flow, mm.

En af de vigtige leverancer er et mould design oplæg. Oplægget er tilpasset både element design, fremstilling, og produktion.

Et højt kvalitetsniveau er fundamentalt vigtigt, og der stræbes konstant efter at blive endnu bedre gennem et fokus på fortsat udvikling af arbejde og arbejdsgange.

Der sættes pris på det uformelle og tillidsfyldte samarbejde, hvor der tilstræbes, at den enkelte har handlerum og kan tage ansvar.

Kom og vær en del af teamet!

Du har:

  • 3-5 års erfaring indenfor udvikling af sprøjestøbeforme.
  • Viden om sprøjtestøbning.
  • Forståelse for kundebehov (i organisationen).
  • Evnen til at udfordre og integrere nye teknologier i vores form løsninger.
  • Evner til at planlægge og evaluere egne opgaver.
  • Evnen til at tage ejerskab for konklusioner og anbefalinger.

Og hvis det er helt perfekt:

Så har du også erfaring med 3D CAD Siemens NX, samt engelskkundskaber på et middel niveau og opefter.

Det siger din kommende leder:

Du vil blive en del af et team på 12 mand, som sætter pris på et godt samarbejde og arbejdsmiljø. I dette arbejde kommer du til at sætte præg på LEGOs fremtidige standarder

Ønsker du at vide mere om stillingen, kan du kontakte din kommende leder Peter Rasmussen på tlf. 29268763.

Ansøgning:

Lyder jobbet som noget for dig?  Så kan du søge jobbet ved at følge vejledningen i LEGOs ansøgningsportal.

Join the global LEGO® family

The LEGO Group is proud to be an equal opportunity and an affirmative action employer. We are committed to equal employment opportunity regardless of race, colour, ancestry, religion, sex, national origin, sexual orientation, age, citizenship, marital status, disability, gender identity or Veteran status. We support our employees in being there for the moments that matter in life and celebrate families of all kinds, the loved ones that make us who we are.