Idé-Pro i Glyngøre søger montører

Idé-Pro logo

Idé-Pro i Glyngøre søger engagerede medarbejdere, der skal være med til at sikre at produktionsapparatet forbliver i branchens absolut topklasse.

Del:

Idé-Pro Skive A/S søger engagerede medarbejdere til  fabrikken i Glyngøre.

Opgaver:

Din opgave bliver hovedsageligt at at tømme transportbånd og montere produkter.

Du vil være aktivt deltagende i problemløsninger og i at optimere arbejdsgangen, og vil komme til at arbejde tæt sammen med virksomhedens øvrige medarbejdere.

Hvem er du?

Du er udadvendt, positiv og energisk ligesom du som person er struktureret og vedholdende og du motiveres af at få tingene til at lykkes.

En del af jobbet kræver at du skal være fortrolig med at håndtere håndværktøj. Du vil desuden skulle gå og stå det meste af arbejdsdagen, så en god fysisk form vil være en fordel.

Hvad kan Idé-Pro tilbyde?

Du vil indgå i et dygtigt og engageret team hvor Idé-Pro bl.a. tilbyder:

  • Et godt arbejdsklima
  • Udfordringer i hverdagen
  • Gode arbejds- og ansættelsesforhold med bl.a. sundhedsforsikring
  • Et udfordrende arbejde med kompetente kollegaer i en højteknologisk, dynamisk og velkonsolideret virksomhed

Yderligere information og ansøgning:

Ansættelse sker hurtigst muligt, og relevante kandidater vil løbende indkaldes til samtale, hvorfor vi opfordrer interesserede til at søge med det samme.

Hvis du har brug for flere oplysninger angående jobbet, er du velkommen til at kontakte produktionsleder i Glyngøre, Søren Hansen på telefon 52 14 68 35 mellem kl. 8.00 og 15.00.

Mærk din ansøgning med ”Montør Glyngøre” og send den til ansoegning@ide-pro.dk

Om Idé-Pro:
Idé-Pro Skive A/S har 150 medarbejdere i Skive og Glyngøre, samt 50 i eget selskab i Bangalore, Indien. Vi er en af Europas førende producenter af prototyper og serier i plast, letmetal og EPP/EPS. Vores kunder er førende danske og internationale virksomheder inden for bl.a. medico-, energi- og automotive- branchen.​