Ferrosan Medical Devices søger en plastingeniør med medical device erfaring

Ferrosan Medical Devices i Søborg søger en ingeniør, som vil være med til at udvikle og optimere verdensklasseprodukter til livskritiske operationer.

Del:

Har du nogle års projekterfaring med design og 3D tegning af avancerede plastemner brugt i Medical Device industrien? Leder du samtidig efter et job, hvor du kan bruge alle dine evner og lære nyt – og se dine ideer og løsninger sat i produktion på samme site, som du sidder på?

Hos Ferrosan Medical Devices kommer du til at udfolde dine evner i spændende projekter sammen med dygtige kolleger i et åbent og imødekommende miljø, hvor der helt enkelt er rart at være.

Plast- og tegningsspecialist i spændende projekter

Du bliver del af et lille plastteam, hvor du har mulighed for at sparre med andre dygtige kollegaer. Du bliver en af virksomhedens primære tegningsspecialister og får en vigtig rolle i arbejdet med at sikre, at Ferrosan Medical Devices også fremover leverer verdensklasse produkter til at stoppe blødninger ved operationer.

Dit fokus bliver design af devices i Inventor (sprøjter og tilbehør til robotkirurgi) samt den tilhørende dokumentation ift. tegninger. Du vil samtidigt udvikle dokumentation på eksisterende produkter og sikre arkivering i Vault databasen.

Dine primære opgaver bliver at:

  • Indgå som plast- og tegningsspecialist i udviklings- og optimeringsprojekter
  • Være ansvarlig for en god dokumentationspakke herunder arkivering i Vault
  • Udarbejde tolerancekæde-beregninger og tolerance-fastlæggelser
  • Dokumentere ændringer og forbedringer i vores ændrings-sagssystem SAP
  • 3D modellering af prototyper, samt ”fast prototyping” i 3D print eller lign.

Ferrosan Medical Devices prioriterer højt, at du med jævne mellemrum får mulighed for at få tilført nye/andre opgaver, så du hele tiden udvikler dig og synes, at det er sjovt og givende at gå på arbejde.

Du kan se frem til ca. 15 årlige rejsedage i Europa for at møde leverandører og samarbejdspartnere.

Erfaring med projektarbejde under GMP og superbruger af Inventor

Ferrosan Medical Devices leder efter en profil, der både elsker at designe og udvikle og trives med at udarbejde den nødvendige dokumentation.

Er det dig, er du både kreativ og udpræget struktureret. Som del af en mindre virksomhed skal du kunne skabe resultater gennem konstruktivt samarbejde og videndeling med mange forskellige mennesker i forskellige funktioner.

Det er også vigtigt, at du trives i et miljø, hvor der ikke findes udførlige manualer for alt mellem himmel og jord. Vi håndterer tingene gennem dialog og stoler på, at du og dine kolleger kan træffe de rigtige beslutninger.

Dit CV rummer:

  • En videregående uddannelse som fx plastingeniør, kemiingeniør – evt. suppleret med viden om materialeegenskaber
  • 2-5 års erfaring med projektarbejde i et GMP-reguleret miljø (gerne viden om ISO 13485)
  • Superbruger af Inventor med evne for at lave 3D modeller af alle typer emner
  • Viden om sprøjtestøbning og extrudering – som du kan indtænke i dine løsninger
  • Lyst til at arbejde med systematisk problemløsning ud fra LEAN-principper

Om din nye afdeling: Operational Support & Development

Ferrosan Medical Devices arbejder på to parallelle spor. På det ene udvikles nye løsninger og eksisterende optimeres. På det andet supporteres den daglige produktion, hvor idéer udføres i praksis.

Samarbejde og dialog er afgørende. Det gælder særligt i forhold til New Business Development, QA, Supply Chain og eksterne underleverandører.

Du får 13 dygtige ingeniører og farmaceuter som dine nærmeste kolleger. Arbejdsmiljøet er åbent, uformelt og kendetegnet ved stor hjælpsomhed og opbakning. Trivsel, fleksibilitet og work-life balance er nøgleord. Nu glæder Ferrosan Medical Devices sig bare til at byde dig velkommen på holdet.

Kontakt og ansøgning

Send venligst din ansøgning med CV via dette link. Deadline for ansøgning er den 5. marts.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Director of Operational Support & Development, Lasse Veng på telefon 2032 5058.