BM Silo nomineret til pris for socialt ansvar

BM Silo Claus Martinsen Owner/CEO og Dorte Zacho Martinsen
CEO, Claus Martinsen og co-owner, Dorte Zacho Martinsen er begge meget stolte over at BM Silo er nomineret til CSR People Prize igen.

BM Silo er med i finalefeltet om at vinde CSR People Prize for virksomhedens sociale ansvar, hvor eksempelvis udsatte unge, flygtninge og kontanthjælpsmodtagere får chancen for at bevise deres værd. Prisen uddeles til Cabis årskonference den 24. marts 2021.

Del:

BM Silo, som producerer og eksporterer siloer, er med i finalefeltet om at vinde CSR People Prize for virksomhedens sociale ansvar, hvor for eksempel udsatte unge, flygtninge og kontanthjælpsmodtagere får chancen for at bevise deres værd.

BM Silo var også nomineret til CSR People Prize i 2015 for virksomhedens store indsats for at indsluse ledige fra kanten af arbejdsmarkedet.

Og den tilgang har de stadig her i 2021. Alle virksomhedens tekniske designelever er for eksempel voksenelever under revalidering, som har fysiske eller psykiske udfordringer og lange sygemeldinger bag sig.

Virksomheden i Tvis tager desuden unge i lære som klejnsmede, og det er i mange tilfælde unge, som har boglige, sociale eller psykiske vanskeligheder. Med mentorhjælp, sidemandsoplæring og lektiehjælp fra ansatte hos BM Silo lykkes det at føre de unge til svendeprøve.

Rummelighed er en del af BM Silo udviklingsrejse

Hos BM Silo er de meget stolte over endnu en gang at være nomineret til CSR People Prize. Medejer Dorte Zacho Martinsen fortæller:

– Claus og jeg er utrolig stolte over at BM Silo endnu engang er nomineret til CSR Peolpe Prize for vores mange årige arbejde med at hjælpe flere tilbage på arbejdsmarked og givet dem en faglært uddannelse. Fortjenesten skylder vi 100% alle vores positive og åbne medarbejdere, som med en dyb forankret socialansvarlig virksomhedskultur tager varer på hinanden hver eneste dag – så alle får en fair chance for en faglært uddannelse eller et fast job.

Juryen bag CSR People Prize fremhæver styrken i, at BM Silo tænker medarbejdere ind for eksempel ved at lade dem “eksperimentere” med automatisering i en lavsæson og dermed sikre forankring og opkvalificering gennem nye tiltag.

Juryen bemærker desuden, at BM Silo har en mangesidet social indsats, som er dybt forankret i virksomheden med et bredt felt af CSR dedikerede ansatte. Ansvaret for erhvervsuddannede er stort, og BM Silo uddanner løbende lærlinge. Endelig har virksomheden et stort fokus på at undgå nedslidning og sygefravær, og medarbejdere er for eksempel på et fælles ergonomi-kursus.

Vinderne afsløres på Cabis digitale Årskonference 24. marts kl. 9.00-12.30.