Glædelig jul og godt nytår fra Plastindustrien

Snart nærmer julen sig, og det betyder, at Plastindustriens sekretariat drosler ned på bemandingen af kontoret. Du er altid velkommen til at kontakte adm. Thomas Drustrup (29494608), hvis der er tale om en hastesag. Læs også Thomas Drustrups’ julehilsen.

Del:

Julen venter lige rundt om hjørnet, og derfor vil der være færre medarbejdere på Plastindustriens sekretariat i den kommende periode. Den 4. januar er vi tilbage i fuld opstilling.

Mellem jul og nytår vil Plastindustriens hovednummer (3330 8630) som udgangspunkt være åben, men der kan dog være lidt ventetid grundet nedsat bemanding. Det er naturligvis stadigvæk muligt at kontakte sekretariatets medarbejdere pr. email.

Hvis der opstår et presserende behov for direkte telefonisk kontakt (f.eks. pressehenvendelser, hasteforespørgsler mm.), så er det muligt at kontakte Plastindustriens adm. direktør Thomas Drustrup via telefon 2949 460 eller kommunikationschef Lars Hall Bæk Farsøe via lff@plast.dk.

Plast.dk og foreningens profiler på de sociale medier vil i et vist omfang blive opdateret, og der vil også udkomme enkelte nyhedsbreve i perioden.

Glædelig jul og godt nytår

På vegne af Plastindustriens sekretariat skriver adm. direktør Thomas Drustrup denne julehilsen:

Normalt plejer jeg at indlede min julehilsen med at skrive, at det igen har været et udfordrende år for Plastindustrien. Denne gang er udsagnet mere sandt end nogensinde før, men jeg håber ikke, at mængden af udfordringer bliver ved med at vokse.

Uden at skulle svælge for meget i coronapandemien vil jeg blot fremhæve, at både branchens virksomheder og vi som brancheforening har udvist en stor grad af omstillingsparathed.

I foråret forsøgte vi efter bedste evne at koordinere den omfattende indsats i forhold til at få sat turbo på den danske produktion af værnemidler samtidig med, at vi udviklede en lang række nye digitale arrangementsformater for at fastholde den tætte medlemskontakt.

Sideløbende har vi iværksat den største kommunikationsoffensiv i Plastindustriens historie i form af ’Realistisk om plast’-kampagnen, som har fået en rigtig positiv modtagelse i både branchen og befolkningen.

Den indsats bygger vi videre på i det kommende år, hvor vi fortsat også vil prioritere at tilbyde en masse spændende arrangementer og netværkstilbud – om end vi bliver nødt til at indstille os på, at meget aktivitet foregår digitalt.

Selvom coronarestriktionerne igen tager til i styrke i skrivende stund, så er det mit håb, at år 2021 udvikler sig mere forudsigeligt end indeværende år, og at alle branchens aktører kommer ud på den anden side med skindet på næsen.

Plastindustriens sekretariat ønsker alle medlemsvirksomheder, samarbejdspartnere, leverandører m.fl. en rigtig glædelig jul og et godt og udbytterigt nytår.