Tillykke til de nyudklækkede plastmagere fra AMU Syd

AMU SYD i Ribe kunne i sidste uge fejre, at 13 nye plastmagere er blevet uddannet til voksenplastmager. Uddannelseskonsulent Jo Dietrich ønsker på vegne af Plastindustrien de mange nye plastmagere fra AMU Syd et stort tillykke med den gennemførte uddannelse.

Del:

I sidste uge kunne 13 voksenplastmagerlærlinge fra AMU SYD i Ribe fejre, at de har færdiggjort deres uddannelse og fået overrakt deres svendebrev.

Uddannelsen til voksenplastmager tager 2 år og 2 måneder og veksler mellem skoleophold i Ribe og forløb på den virksomhed, som lærlingen er tilknyttet.

Jo Dietrich, uddannelseskonsulent i Plastindustrien, lykønsker de færdiguddannede plastmagere:

– Jeg vil på vegne af Plastindustrien gerne ønske de mange nye plastmagere fra AMU SYD et stort tillykke med uddannelsen. Vores branche efterspørger faglært arbejdskraft, og derfor er det meget værdsat, at vi igen og igen oplever, at motiverede voksenlærlinge gennemfører plastmageruddannelsen.

Hun uddyber:

– Det er nemlig ikke kun de unge, der skal vælge en uddannelse til plastmager – der er også stærkt brug for, at ufaglærte medarbejdere i plastbranchen bliver løftet til faglærte, og at vi gør brug af vores AMU-kurser, så vi sikrer, at vi har efteruddannelse indenfor plast i fremtiden.

Bagerste række fra venstre:
Jeanette Aunsbjerg Hansen, LEGO System, Jeppe Laustsen, Roblon, Marc Stampe, GM Plast, A. Bayati, Plus Plack A/S, Allan Pedersen, Vestas, Stefan Gadgaard, Vestas, Brian Jepsen, Vestas.

Forreste række fra venstre:
Cornel Costea, MV Plast, Nicklas Jørgensen, Recon A/S, Ali Bayat, Lynddahl, Brian Venø, LEGO System, Kenneth Runge, Molytex A/S, Jens Alexander Mathiesen, Vestas.